2777
2789
عنوان

واقعا کسی نیست.؟؟؟؟

104 بازدید | 18 پست

یعنی واقعا کسی نیست بیاد به من بگه اینا علائم بارداریه یا نه؟؟؟ 

پریود قبلم برعکس تمام عمرم که 8 روزه بود 2 روزه تمام شد... 4،5 روز پشت سر هم رابطه داشتم ولی با جلوگیری طبیعی... الان زیر دلم یه جوریه، کمی سفت میشه، یکی دوبار انقباض داشت.. سینه هامم درد میکنه کمی... فردا باید پری بشم ولی واقعا دارم دیوونه میشم.... یعنی ممکنه؟ 

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود قبل به موقع بود؟ 

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

اینکه پریود با دفعه های قبل فرق داشته ممکنه کاش آزمایش بدی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نمیدونم! 

دوسه روز صبر کن معلوم میشه خب

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
فکرکنم باداری عزیزم ...البته دلدردتو نمیدونم ولی اون لکه ک دیدی ممکنه لانه گزینی بوده باشه چن وقت بع ...

دقیقا یادم نیست... حدود 10 روز

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 
آره به موقع بود فقط کم بود

قبلش جلوگری کرده بودی؟ 

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

دلیل این همه استرس رو نمیتونم درک کنم عزیزم چن روز صبر کن چند روز عقب بیفته و بی بی برن ان شالله همون چیزی بشه ک میخای 

اللن بچه ها بیان بگن علایمه بارداریه 

شما دلتونو خوش کنید بعد ک پریود شدین میخوره تو ذوقتون برا خودتون بده