2777
2789
عنوان

روزگار عوض شده یا عوضی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 46 پست
شما بفرمایید چطوری بریم خواستگاری؟؟ برادر من اهل دوست شدن با کسی نیست  من و همسرم ازدواج‌کامل ...

منهم دخترم 27 سالشه و پسرم 22 سالشه خودمم سنتی این نگرانی رو منم دارم هیچکس نمیتونه ادعا بکنه من عرض کردم سوال کردن از طرف مقابل نمی تونه ملاک باشه لین میشه که وقتی میبینید یه نفر صادقه فکر میکنید بعدی هم صادقه ولي نبود چی به هر حال شما واطرافياني که دارید باید افرادی رو زیر نظر داشته باشین باید یه شناخت نسبی باشه خانم محترم شما حداقل با همسر محترم تون مال نسل قبل هستین توقع نداشته باشین دختر های امروز مانند شما باشن باید حتما این موضوع رو در ميون بگذارید با برادرتون  من نمی گم حق بدیم به نسل امروز نه ولی اگه انتخاب کردیم نهایی شد بایستی مراقب بود وفاکتورهاي ديگه

منهم دخترم 27 سالشه و پسرم 22 سالشه خودمم سنتی این نگرانی رو منم دارم هیچکس نمیتونه ادعا بکنه من عرض ...

بله 

حق با شماست 

به هر حال جلسه اول اسنایی به سری معارفه ها میشه

و اگه طرفین هم راستا بودن وقت بیشتری برای شناخت هم میزارن

که حرفاشونو بهم ثابت کنن

راهی نیست جز اینکه مبنا  رو بزاریم رو صداقت و قبول کنیم‌که طرف مقابل داره حقیقت رو‌میکه مکه اینکه خلافش ثابت بشه 

انشاله فرزندان شما هم خوشبخت بشن 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=98445998]کجای کاری من یکی میشناسم مامانش میره کلاس قران خواهرش خادمه حرم عمه ش تو حوزه درس خونده منظورم ا ...[/QUOTEمن تو محیط اینجور آدمها بودم خیلی خرابه اصلا نمی تونید تصور کنید از خیلی آدمهای باز ، بازترند

[QUOTE=98445998]کجای کاری من یکی میشناسم مامانش میره کلاس قران خواهرش خادمه حرم عمه ش تو حوزه درس خو ...

حالا من موندم به مادر دختر خانم تماس بگیرم یا نه؟؟

حالا من موندم به مادر دختر خانم تماس بگیرم یا نه؟؟

یعنی میخوایم بگین دخترتون خودش گفته کهد مشروب میخوره ما صرف نظر کرديم ?,یه خورده بی انصافی نسبت به دختر نیست? ولی اگه ملزم به جواب هستین می تونید بگید نظر برادرم مثبت نبود

یعنی میخوایم بگین دخترتون خودش گفته کهد مشروب میخوره ما صرف نظر کرديم ?,یه خورده بی انصافی نسبت به د ...

می خوام مادرشو متوجه کنم که با این همه تاکید من نسبت به خواسته برادرم 

چرا حقیقت رو نگفته وقتی اعتقاد دخترش ناینه

یعنی میخوایم بگین دخترتون خودش گفته کهد مشروب میخوره ما صرف نظر کرديم ?,یه خورده بی انصافی نسبت به د ...

خداییش کار اونا بی انصافی نبوده؟؟؟

زیادی جدی میگیرید خواستگاری زو!! برای دیدن دو ساعت وقت میخواد کارواش رفتن لازم نداره دیگه!

من جای شما بودم ب مادره میگفتم.مادر در جریان نیست شاید.ولی من اونقد خبیثم ک حتماااا میگفتم

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
می خوام مادرشو متوجه کنم که با این همه تاکید من نسبت به خواسته برادرم  چرا حقیقت رو نگفته &nbs ...

آگر مادر ميدونست که دخترش مشروب میخوره که بهش میگفت که حواست باشه اون نميدونه خانم قطعا. ننيدونه مادر ها نمیدونن خواهرم حالا سوای اینها بزار من راجع به یه همینها با شما جداگانه صحبت میکنم بعد یه دختر آمده واقعیت و گفته به ن"ر من یه جاهایی هست تو زندگی خداوند بهدبعضي از بنده هاش نگاه میکنه میاد مسیو جلو پای برادر شما اگر قرار گرفته صادقانه حرفيو زده که اتفاقی نيوفتاده ولی اگر ازدواج صورت گرفته بود یه جایی برادر شما مشکل همسرش و فهمیده بود که چه جوری میخواست جنبش کنه برادر شما پاک زندگی کرده توقع داره طرف مقابلش پاک باشه این طبیعیه وسنی هم نداره گفتنش درست نیست شما به مشاور هم بگید همینو میگه ب ن"ر من بيانصافيه ببخشید من اون دختر و نمی شناسم ولی اگر بگید دلم براش ميسوزه بزارید اگه یه پسر دیگری مثل برادر شما خاست ذره خاستگاريداين دختر با اونهم صادق باشه

خداییش کار اونا بی انصافی نبوده؟؟؟

خداييش اگر به شما نميگفتن بيداتصافي که هيجي نامردی محض به یه آدم پاک بوده ولی خیلی منصفانه بوده آخه مادرها چه میدونم بزار من جریان خودم و دخترم و پسرم و بهت بگم

خداييش اگر به شما نميگفتن بيداتصافي که هيجي نامردی محض به یه آدم پاک بوده ولی خیلی منصفانه بوده آخه ...

هفت یت هشت سال پیش دختر من دیپلم گرفت رشته گرافیک ، وقتی رفت مدرک بگیره بهش گفتن باید. 124 ساعت ما، و فعالیت در موسسات هنری مانند فرهنگسراها رو که ما معرفی میکنیم برس فعالیت منی نامه بیاری تا دیپلم تربیتش با ما بود خط قرمز من و مادرش مشخص بود. حتی برای برادرش هیچ فرقی هم نميکزد رفت فرهنگسرای جلفا شروع به فعالیت کرد روز سوم اومد بابا خيليداحترام میدارم به منو دوستم به من میگن خانم فلانی اینکه بهش ميگفتن خاتم دمثلا احمدی این خانم احساس یک هویت کرده بود برگشتم گفتم شما وارد اجتماع لژ امروز یا میتونی خانم احمدی باشی یا میتونی بهت بگن همین دختره رو صدا کنین شخصیات دسته خودته من تا الان یه وظیفه ای داشتم اگر برای من مثلا خط قرمز دوست پسر بود خودم دیدی همیشه جایگزین کردم تمام رفتاري یه پسر و تمام اون چه که یه پسر ميخاست بهت بده و رو دادم بخاطر امروز که دوره نوجوانی رو طی کردی از الان با خودت و خودت جایگاه خودتو باید تعیین کتی من دیگه نمیدونم کجا نیری شاید جای بدی نیری ولی فقط به خودت میکنی حالا ما که ندیدیم آموزش و به این بچه ها خب این مادر هم چه بدونه چند سال پیش مرد عکس لختی دخترشو یه دفعه تواينتر نت می بینه در جا سکته میکنه میگیره الان خانم با گذشته فرق میکنه من الان تنها مشکلی در شما خواهرم میبینم اینه که یه زندگی سالمی داشتين خودتون وببرادرتون پس خانوادتون هم سالم بوده بیخود که بوجود نمیاد ولی نمی تونید تو نسل فعلی این توقع و داشته باشيد

راستش هردو، هم دنیا عوض شده و هم ادماش عوضی!!

استارتر برادرتون شغلش چیه؟توچه محیطی؟تومحیطی که هست نمی تونه  دختر موردنظرشو پیداکنه؟

خب اینطوری دخترو یکم بهترمیشناسع

الان دیگه دورو زمونه ازدواج سنتی نیست!!احتمال شکست و دروغ توش زیاده!!

ازلحاظ روحی خودتونو اذیت نکنید باورکنیداارزششو نداره