2777
2789
عنوان

روزگار عوض شده یا عوضی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 46 پست
خیلی ها تو جلسه اول آشنایی گل و شیرینی نمیبرن و تو جلسه بعدی که واقعا خواستگاری هست میبرن

یه بار همینجا سوال کردم

۵۰ تا خانم نظر دادن که باید گل یا شیرینی ببرید

معنی نداره دست خالی

به خدا ما هم عقلمون میرسه دست خالی بده ولی به خدا خیلی زوره داره که با این هزینه ها و گرونی بری و ببینی خانواده دختر فقط میخوان خواستگار بازی کنن 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرد هستم از پیج دخترم پیام میذارم اولا دنیا عوض نشده ولی آدمها عوض نشدن به شدت عوضي شدن چند تا حالت داره یا نادره نميدونه یا دختره مثلا نپسندیده یا دختره صادقانه گفته حالا مادره اگه تاکید داره که بنده خدا خب چه میدونه دختر بعد از بیست سالگی قابل کنترل نیست ولی در هر شکل این برادر شما هستش که برنده شده  اگه دختر نمی پسندید ازدواج میکرد بنا به دلایلی اونوقت این زندگی زندگی نمی شد اگه مشروب خورده بود میگفت نخوردم که دیگه بدتر بعد چه جوری ميخاستيد جمعش کنید اگه بناست اینطوری برويد خاستگاري خانم محترم واقعا به مشکل ميخوريد مگه با سوال میشه به مطلبی پی برد

ی حدس دیگه مامانه راست میگه و میخاد شوهرش بده دخترشو دختره یکی دیگ رو میخاد یا قصد ازدواج نداره یچ ...

دخترشون ۲۹ سالش شده

ما به کنار

اگه خودشون تفاهم نکنن مطمعنا وقت ازدواج دخترشون میگذره و اییب و خودشون میخورن 

البته اگه نظر سنا در مورد این‌خانواده صادق باشه 

یه بار همینجا سوال کردم ۵۰ تا خانم نظر دادن که باید گل یا شیرینی ببرید معنی نداره دست خالی به خدا ...

الان قیمت گل و شیرینی واقعا بالاس و برا آشنایی لزومی نداره، اون دسته گل های خیلی شکیل هم حتی برا بله برون برده میشه، نمدونم والا....

من مرد هستم از پیج دخترم پیام میذارم اولا دنیا عوض نشده ولی آدمها عوض نشدن به شدت عوضي شدن چند تا حا ...

من تهران زندگی میکنم درست منزلم خیابون روبروی دانشگاه تهرانه خ فخر رازی روزها عادیه شبها خیلی اتفاقها ميوفته بماند یکیش اینه که دختر ها فرت و فرت سیگار ميکشن

من مرد هستم از پیج دخترم پیام میذارم اولا دنیا عوض نشده ولی آدمها عوض نشدن به شدت عوضي شدن چند تا حا ...

شما بفرمایید چطوری بریم خواستگاری؟؟

برادر من اهل دوست شدن با کسی نیست 

من و همسرم ازدواج‌کاملا سنتی داشتیم و موفق هم بودیم

شما بفرمایید راه حل چیه؟؟

یه نکته دیگه

بله خداروشکر که دختر خانم خودش ابراز کرده

ولی بخدا وقتی میریم و میاییم تا دو روز برادرم اذیت روحی میشه 

بله عزیزم

من تا این سن رسیدم که 36 سالمه فقط تو یکی دو تا مجلس خواستگاری بودم، تا دو سال قبل که خواستگاری خواهر شوهرم تو خونه ما برگزار شد و تازه فهمیدم مردم چقدر دروغگو ان، منظورم خانواده شوهرم و حتی خود شوهرمه ، از پنهان کردن سن عروس که 4 ،5 سال از داماد بزرگتر بود بگیر تا مهریه کذایی و رسم و رسوماتی که عمرا نداشتن و فقط شنیده بودن

قبلا می کفتن پسر سیگاری و مشروبی نباشه

حالا ما در به در می کردیم دنبال دختری که سیگاری و‌مشروبی نباشه

اخه تجربه ایمثن مدل رو‌قبلا هم داشتیم که موکدا به مادر دختر تاکید کردم که دخترتون اهلش هست یا نیست