2777
2789
دقیقا ساق پا و زانو

اسمش بیولکترا هستش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ضرر نداره ؟

نه.خیالت راحت.تو نت بزن درموردش بخون.من خودم دو جعبه خوردم تا آخربارداریم دیگه درد نداشتم.بخوری دعام میکنی😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
این دردا طبیعیه بهش میگن باد کلاف مال من افتاده بود پشت واژن وکشاله رونم داغون شدم فقط

یعنی واژنت درد میکرد؟ من هرچندوقت یبار بد واژن درد میگیرم تیر میکشه اصن ی موقع هایی دیگه نمیتونم صاف وایسم فک میکردم وقتی لگد میزنه اینطوری میشم پس یعنی از لگد زدن بچه نبوده؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

خانومایی ک هفته سی رو رد کردن سونوگرافی ک تو هفته 30 هست برای چیه؟ خیلی مهمه؟ اگه زیاد دقیق نیس برم بیمارستان سونوگرافیمو اگه ام زیادی حساسه ک برم مطب 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

یعنی واژنت درد میکرد؟ من هرچندوقت یبار بد واژن درد میگیرم تیر میکشه اصن ی موقع هایی دیگه نمیتونم صاف ...

نه عزیزم باده تا زایمانتم ادامه داره من آخریا وقتی میخواستم بلند شم از جام اول چهاردست وپا میرفتم تا یه دیواربعد باصدتا صلوات بلند میشدم