2777
2789
عنوان

خانما شما همیشه از اسکراب و تونر استفاده میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 22 پست
شما هر شب استفاده میکنی؟پوست رو خشک نمیکنه؟

من تا حالا استفاده نکردم ولی خواهر شوهرم استفاده میکنه خییییییلی راضیه

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من آرایش نمیکنم،بارم باید صورتم رو هر شب بشورم،یا میشه مستقیم تونر زد؟چه مارک تونر و اسکرابی خ ...

حتی اگه ارایشم نمیکتی باید حتما همه این مراحل رو انجام بدی بجز پاک کردن صورتت که اولیشه 

برای تونر ارزونا که ایرانین و خوبم هستن سینره وسیگل خیلی خوبن و ارزون خارجی هیدرودرم اونم خوبه

برای شوینده هم ویشی خیلی عالیه بازم سینره و سیگل خوبن 

بی یلندا خارجی از اینا گرون تره ولی تونر و میسلارش عالیه 

بیشتر

اگه میخوای هزینه کنی بهت بگم

عزیزم تونر و اسکراب چه کاری انجام میده من از همین جا اسمشون رو شنیدم دقیق نمیدونم کارشون چیه و کی با ...

برای پاکسازی پوست هست پوست رو عمیق تمیز می کنه منافذ پوست رو تمیز می کنه

تونر هرشب می تونی استفاده کنی بعد از هر آرایش بعنوان پاک کننده مثل شیرپاکن ژل شست شو  برای پوست چرب مناسب تر تونر هست نباشه هم مهم نیست از ژل شست شو استفاده کن 

اسکراپ ماسک هست دو سه روزی یکبار هم می تونی استفاده کنی ماسک هایی که دون دون توشونه اسکراپ هستن یه لایه برداری خفیف هم می کنه با گرد بادوم خونگی شو می تونی درست کنی کارشون تمیز کردن پوست هست