2777
2789
عنوان

چطور خودمو حسابی تنبیه کنم؟

7563 بازدید | 35 پست

هزار بار تصمیم گرفتم دعوا نکنم باهاش یا اگه هم کاری کرد فوقش یه تذکر بدم که هم غرور اون حفظ بشه هم احترام خودم. ولی باز دیشب .... تا دیر وقت سرکار بود و به من قول داده بود شام بریم بیرون و ساعت ۲ اومد خونه.فردا ظهر قول داد زودتر بیاد باز مجبور شد سرکار بمونه و من باز منتظر موندم.... از انتظار متنفرم. 

خونه مادرش نزدیک محل کارشه بین روز میره اونجا استراحت میکنه و دوباره میره سرکار.وقتی منتظرم میذاره همه ش از چشم اونا میبینم.

امروز دوباره تا پاش رسید خونه هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم. فحش دادم داد زدم. هیچی نگفت. 

بعد که عصبانیتم کمتر میشه میخام از ناراحتی خودمو بکشم که چرا اینقدر از کوره دررفتم 😣😣😣

داد بزن فحش نده

بددهنی برای یه زن خیلی بده

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از نق زدن يه جون مرد متنفرم خصوصا كه خسته از سركار مياد،ولي نميتونم خودمو كنترل كنم.قاطي ميكنم سركارم هست زنگ ميزنم بلند بلند گريه ميكنم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

میخام یه جوری خودمو تنبیه کنم. جوری که یادم بمونه و هیچوقت دیگه تو دعوا زیاده روی نکنم. 

باورتون میشه به تنبیه فیزیکی خودم هم فکر کردم؟ من باااید این عادت فحش دادن رو ترک کنم . پیشنهادی دارین؟

داد بزن فحش نده بددهنی برای یه زن خیلی بده

قافیه کلامتونو پسندیدم :)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قافیه کلامتونو پسندیدم :)

عین رپ میمونه😂

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
میخام یه جوری خودمو تنبیه کنم. جوری که یادم بمونه و هیچوقت دیگه تو دعوا زیاده روی نکنم.  باورت ...

یه بار حسابی باهات قهر کنه یه مدت محلت نکنه تنبیه میشی

وای من یه بار به شوهرم گفتم بجهنم که غذا نمیخوری

دوروز باهام قهر کرد

هنوزم گاهی میگه

خدایا شکرت هزاربار