2777
2789
تقریباسه کیلوالودارم

آلو هاتو بشور همونطر که خیس هستن بندازشون تو قابلمه درشو ببند زیرشو زیاد کن آلو هات نرم میشنو آب میندازن وقتی آب انداختونو باقاشق راحت له شدن بریزشون توی آبکش برنج یا همون صافی بادست یا پشت لیوان فشارشون بدهکه از صافی رد بشن.بعدنمک اضافه کن همش بزن لواشکو بصورت لایه بریز رو سینی پهنش کن.بزارش خشک شه عالی میشه 

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
توآفتاب خشکشون کن بعدشم بزارشون تو یخچال.بیرون بمونن کپک میزنن

مرسی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارم خودم پختم.یه سینی بزرگم  هم درحال خشک شدنه

مال کدوم میوهس؟

الو ک قرمز میشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
معمولا آب نمیریزنا

درسته چون آلو خودش آب میندازه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

لواشکو هدجا که بزاری خشک میشه اگ هوای بیرونتو ن آلودستو آفتاب...نیست بزارید تو خونه توجای مرتفع مثل بالا یخچال  کمد.یا جلو کولر.لواشکو که روسینی ریختین کمی کلفت درست کننین چون اگ نازک درست کنیی آبش تبخییر میشه خیلی نازک در میادو در اومدنش سخت.میتونی سر پلاستیکم بریزی راحت تر در میاد