2821
2789
عنوان

کرم ضدچروک قوی دور چشم

447 بازدید | 7 پست

سلام کیا کرم ضدچروک قوی دور چشم استفاده کردن و نتیجه دیدن؟لطفا اگه میشناسین و خوب بوده معرفی کنین قیمتشم بگین،ازین خارجیا و الکی نباشه،اگه تاثیرشو دیدین بی زحمت بگین.

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪

زیر چشمت اگه خط افتاده کرم دیگه تاثیر نداره 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

من خط خای ریز داشت هر شب روغن بادام یک سال استفاده کردم الان محو شده اگر استفاده نکنم پوست صورتم خشک میشه دوباره برمیگرده 

روغن بادام بادستگاه خودم گرفتم  .بازار تقلبی بیشترها مخلوط میکنند  روغن نارگیل یک ماه استفاده میکنم هردو با هم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیر چشمت اگه خط افتاده کرم دیگه تاثیر نداره 

برای خودم نمیخوام مامانم خیلی حساس شده گیر داده به خطای ریز زیر چشمش همه چی هم زده ورزش صورتم میکنه اما میخواد معجزه شه،ولی حق میدم یکم چروکاش بیشترشده

من خط خای ریز داشت هر شب روغن بادام یک سال استفاده کردم الان محو شده اگر استفاده نکنم پوست صورتم خشک ...

بادام تلخ یا شیرین؟اها پس تاثیر داشته اما دیر تاثیر میکنه

2825
2823
2791
2779
2792