2777
2789
آره یه جایی نزدیک محل زندگیمون هست بچه ها همه چشم رنگی وبور بزرگ میشن سبزه ولاغر😅شوهرم میگه انگار ت ...

٧٠درصد ازبچه هاي خانواده و فاميل ما بور و چشم رنگي دنيا ميان اما بعد از رسيدن به سن بلوغ چشم و موهاشون تيره يا خرمايي ميشه

تك و توكي بور باقي ميمونن

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
نه والا فشار غم وغصه.بچم اصلا شبیهم نیست دلم خوووونه

بچه من شبیه عموش و پدر شوهرمه...گریههههههههه

..چقدر هم متنفرم از پدر شوهرم...هرکی همبچ ه مو میبینه میگن چقدر زشته...منم میخندم میگم به پدرشوهرم رفته😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دلت خون باشه گلم چ اشکال داره پسر منم کپی باباشه منم عاشقشم چ فرقی داره شبیه کدوممون باشه بچه آد ...

عزیزهست بخداازجونم بیشتردوسش دارم ولی خوب این همه زحمت و درد کشیدم اون وقت بچه ام شبیه کسیه که....

بچه من شبیه عموش و پدر شوهرمه...گریههههههههه ..چقدر هم متنفرم از پدر شوهرم...هرکی همبچ ه مو میبینه ...

وای پسر من ب پدر شوهرم نره بدبخت میشم ازش متنفرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم میشه بگی چرا؟؟

چون هیچ وقت دلم نیومد ک بجای شکرگذاری برای داشته هام؛لحنم و حرفم جوری باشه ک دلِ بقیه رو بسوزونه..."منو عشقمو پسرم خیلی خوشبختیم تا چشم حسودامون کور بشه!!!!!"

"از شوهرم تا حالا دور نبودم الانم هرشب میاد پیشم بازم دلتنگیم!!!!"

شما مختاری ک چطوری صحبت کنی(حاوی دل سوزوندن باشه یا نباشه)ولی منم آزادم ک توی چه تاپیکی کامنت بذارم یا نذارم

موفق باشی.خدا نگهدارت✋

اگر قبل ارسال کامنتم قسمتِ "درباره ی من" رو توی پیجت خونده بودم اصلا کامنتی نمیذاشتم توی تاپیکت‌.

دوست عزیز نمیدونم چرا ولی ازحرفت دلم شکست تو توشرایط زندگیم نیستی ونمیدونی چی به سرم اومده پیامتو پاک میکردی دیگه این چه حرفی بود

چون هیچ وقت دلم نیومد ک بجای شکرگذاری برای داشته هام؛لحنم و حرفم جوری باشه ک دلِ بقیه رو بسوزونه..." ...

اون موقع که این متنو نوشتم دلم خیلی از دخالتهایی که باعث بهم خوردن رابطم با شوهرم بود پربود.شمام جای من نیستی ولی نظرت بسیار محترمه

معذرت میخوام اگر ندانسته ناراحتت کردم.حلال کن من فقط میترسم از آه کشیدن دلای سوخته...بخدا عینا دیدم ...

منم اگه منظورم با کاربرا بود تو امضام مینوشتم نه تو درباره