2777
2789

با ی اقایی مدتی دوست بودم.عکس دوتایی اینا زیاد داریم.بعد خانواده ها مخالف ازدواجمون بودن.ولی اوایل خیلی خوب بودیم...دوست داریم همو خیلی...ولی طی گذر زمان فهمیدم ک مورد مناسب ازدواج نیست و کلا احساس خود برتر پنداری داره...خودشونو بهتر میدونه و کم کم خسته شد ار رابطه  طولانی و همچینین به قول خودش  از بی لیاقتی های من! خسته شد.. منم از کاراش و بی احترامی هاش خسته شدم.ب وضوح میگفت باید دیگ ازدواج کنم حتی با  کسی غیرتو!خلاصه که هر خواستگار تو اون مدت رد کردم.ولی اواخر متوجه شدم اصلا مورد خوبی نیس برام.و وقتی یک ماه پیش یه خواستگار تلفنی گفت..هنوز خونمون نیومدن فعلا در حال تحقیقو نمیدونم عکسمو گرفتن اینان ولی، دیدم  دارم روی خواستگار فکر میکنم..با خودم کفتم حالا ک فکر میکنم رو طرف بهتره ب خودش بگم و کات کنم...کات کردیم...اکر خواستگاره بیاد قبولش میکنم.ولی از گذشتم  میترسم.شما تجربه ای دارید از دوستان یا کسای دیگ؟ دوسپرشون حرکنی زده؟خراب کاری کرده؟

مگه گناه کردی؟؟؟؟قتل کردی مگه؟؟؟؟هرکس گذشته ای داره قصدت ازدواج بوده و نشده و تمام....عکس هم ک چیزی نیس....البته مهم اینه چجور عکسی باشه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم ولی شکر خدا وقتی جداشدیم دیگه هیچکدوممون باهم کاری نداشتیم حتی ندیدمش

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بارها میگفت دیگ دیر شده برام برای ازدواج.حتی خودم راضی هستم که ازدواج کنی...ولی میدونم با همه ابنا دوستم داشت.بخاطر من مورد های ازدواجیشو رد میکرد.ولی ترسیدم ک نکنه باهام بعدا نسازه.چون خانوادش ادم درست و حسابی نیستن.خودشم همونجور.

هر چیزی امکان داره و یه دختر عاقل وقتی با یه پسر عکس میگیره باید بدونه ممکنه چه عواقبی در انتظارش باشه. اصلا چه دلیلی داره عکسای دو نفری و ناجور و.. والا ما زن و شوهریم شوهرم یه عکس با تاب تا حالا از من ننداخته همش میگه ممکنه گوشیم گم بشه. در هر صورت ممکنه از حسادت نشونش بده.

نیس بدتر از من :/ خودِ بد هم بد میگه از من :)

گذشتت به خودت مربوطه اگه این خواستگار متوجه شد و برخورد خوبی نکرد بدون که بدردت نمیخوره 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

از خودت ری اکشن نشون نده اصلا انگار برات مهم نی .ترسو تو دلت نگه دار .بعدا اینقد مردم فتوشاپ حرفای شدن .نهایتا میگی فتوشاپه .تهدید کرد بگو به پلیس میگم دست پیش بگیر.

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 

خوب اون اقا از کجا میخاد بفهمه داره برات خواستگار میاد .بعدشم اون که بیکار ننشته ببینه کی شوهر میکنی بیاد عکس نشون بده زندگیتو خراب کنه.  

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند