2777
2789
عنوان

مامان‌های قمی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 118 پست
سر زایمان اول تو بیمارستان اذیت شدین ؟

آره زایمان اولم امام رضا بود. افتضاح بودااااا...افتضااااح

همش دانشجو هر ده دقیقه یه بار معاینه میکردن

ماما همراهم آخر سرشون داد کشید گفت برین دیگه همش بالا سر این بیچاره‌این

کلی هم بخیه خوردم

برا سقطم تو ایزدی بودم راضی بودم خییییلی مهربون بودن عالی بود برخوردشون

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
من همه اینا رو خوندم اما ژن هست من هم طبیعی هم سزارین به بدترین شکل ممکن     طبیعی تو 4 ...

ای بابا چقدر سخت 😟😟

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زایمان اولم امام رضا بود. افتضاح بودااااا...افتضااااح همش دانشجو هر ده دقیقه یه بار معاینه میکر ...

حالا من امام رضا خیلی باهام خوب برخورد کردن و خودشون چون دو قلو بودن بهم اتاق خصوصی دادن 

چون سر بیهوشی خیلی اذیت شدم همش خود دکتر بالای سرم بود وباهام حرف میزد که فکر کنم هوشیاری مو هم چک کنه 

اینقدر با بچه هام بازی کردن و به سر و صورتم مالیدنشون که نگو 

بعدشم تو بخش خیلی هوا مو داشتن

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
دخترونست یا پسرونه ، ابتدایی یا دبیرستان؟

فکرکنم پسرونس

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
سر زایمان اول تو بیمارستان اذیت شدین ؟

آره واسه اینکه دانشجوها جون به لبم کردن

بیمارستانش هم تعریفی نبود

نوساز بود ولی چندان تمیز نبود

ولی بخیه هامو دکترش خیلی خوب زد

اما سه روز بعد زایمان تو خونریزی خیلی شدید افتادم یکی از ماماهای بی سوادش با اون بخیه معاینه م کرد که یکی از بخیه هام باز شد😢

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
حالا من امام رضا خیلی باهام خوب برخورد کردن و خودشون چون دو قلو بودن بهم اتاق خصوصی دادن  چون ...

پس با طبیعی های بدبخت اینجورن فقط

ینی میگی ماما همراه بگیرم؟

به نظر من که آره 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
آره واسه اینکه دانشجوها جون به لبم کردن بیمارستانش هم تعریفی نبود نوساز بود ولی چندان تمیز نبود و ...

اوه اوه چقدر بد 😖 من نمی دونم پس چطور تعریف بیمارستانشو میکنن؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
پس با طبیعی های بدبخت اینجورن فقط

زایمان قبلی تون چند سال پیش بوده؟

آخه تا چند سال پیش همه جا با طبیعی ها بد برخورد میکردن،البته هنوزم کم پیدا میشه که ماما همراه نداشته باشی و خصوصی نباشه و آشنا هم نداشته باشی و طبیعی باهات خوب باشن   

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
آره واسه اینکه دانشجوها جون به لبم کردن بیمارستانش هم تعریفی نبود نوساز بود ولی چندان تمیز نبود و ...

کلا کاری به بخیه ندارن اگر لازم باشه معاینه میکنن

من خانم برادرم وقتی آوردنش تو بخش اومدن گفتن باید معاینه بشی گفت نه آخه چرا 

گفتن اگه یه وقت گازی چیزی تو جا مونده باشه که بدتره عفونت میکنی

من مونده بودم مگه اینا گاز کرده بودن اون تو که دنبالش میگشتن 

خدا داند چی گم کرده بودن اومده بودن سراغش 

من گفتم با بخیه پاره نشه الان گفت نه بابا 

البته نشد 

ولی خودم بعد زایمان طبیعی ام پسرم زردی گرفت بستری شد نتونستم بخوابم چند تا از بخیه هام از قسمت ته از کنار گوشتش پاره شد یعنی انگار از بغل درز پارچه که لباس ریش میشه اینجوری شده بود خیلی اذیت شدم

سلام عزیزم

من 21ماه پیش فرقانی زایمان کردم

برو بیمارستانارو از نزدیک ببین

به نظر من هرکی زایمان خوبی داشته میگه بیمارستان خوبه و برعکس

حالا از فرقانی میگم

کار آموز نداره اینو ماما همراهم گفت و واقعا نداشت

من وقتی بستری شدم هر یک ساعت میومدن معاینه

از معاینه هاشون راضی بودم درد داشت ولی نه در حدی که نشه تحمل کرد

خیلی با اخلاق بودن

باید باهاشون راه بیای

رسیدگیشونم عالی بود

در مورد ماما همراه هم حتماااااا بگیر. همینکه یکی کنارته خودش آرامشه