2777
2789
عنوان

مامان‌های قمی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 118 پست
اره داره یه ماما تو اتاق دائم پیشم بود گفت اگه  اپیدورال خواستی چهار سانت شدی بهت تزریق می کنم ...

جان من؟

چه سریعی تو دختر

خوش به حالت

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
نگفتی شهدا کجای قمه؟؟؟

اخر نیروگاه بعد از میدون نبوت

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم براشمادختره یاپسر؟

پسره گلم...تیکرم آبیه

خدا دخترتو حفظ کنه

زایمانتم کم درد و راحت باشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

پس تا الان فهمیدیم تو خصوصیا گلپایگانی و تو دولتیا شهدا و ایزدی خوبن

بازم تجربه داشتین بگین مامانا

جان من؟ چه سریعی تو دختر خوش به حالت

اره خودم قبلش خیلی استرس داشتم ساعت نه رفتم بیمارستان تا پرونده باز کنم بستری بشم بعد امپول فشار زد تا دردم بگیره خلاصه ده و نیم پسرم رو دادن بغلم😍😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
پسره گلم...تیکرم آبیه خدا دخترتو حفظ کنه زایمانتم کم درد و راحت باشه

ممنون گلم همچنین براشما

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اره خودم قبلش خیلی استرس داشتم ساعت نه رفتم بیمارستان تا پرونده باز کنم بستری بشم بعد امپول فشار زد ...

ماشالا...هزار ماشالا

برا ما هم دعا کن

من زایمان دوممه ولی بازم استرس دارم

دوستان یه سوال ممنون میشم راهنماییم کنید؟

براتشکیل پرونده کی بایدرفت اون بیمارستان مدنظرتشکیل پرونده داد؟همون هنگام زایمان یااینکه زودتر؟

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اره خودم قبلش خیلی استرس داشتم ساعت نه رفتم بیمارستان تا پرونده باز کنم بستری بشم بعد امپول فشار زد ...

رها جان گل پسرت چن کیلو بود به دنیا اومد؟

بخیه خوردی اصلا؟؟

من شهدا زایمان کردم ببین عالی بود از هر لحاظ کادر خیلی خوبی داشتن و مهربون بودن خیلی تمیز بود اصلا هیچ دردی نکشیدم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
گلم ازکی بایدبریم تشکیل پرونده داد اونجا؟

من همون روز زایمانم رفتم ولی اونجا شنیدم برای سزارین فقط اورژانسی قبول می کنن زایمان طبیعی هم که معمولا پرونده نمی خواد هروقت چهل هفته رو پرکردی یا دردت گرفت میری معاینه می کنن بعد بستری میشی

ببخشید کسی میدونه هزینه زایمان طبیعی تو گلپایگانی چقد میشه ؟

زنگ بزن ازبیمارستانش بپرس

من شهدا زایمان کردم ببین عالی بود از هر لحاظ کادر خیلی خوبی داشتن و مهربون بودن خیلی تمیز بود اصلا ه ...

چه عالی

یکی دیگه از بچه ها هم میگفت

میگفت همه چی خصوصی بوده اتاق درد اتاق زایمان ماما خصوصی

حتا اپیدورال هم داشتن