2777
2789
عنوان

آمپول اشتباهی با دوز بالا

1331 بازدید | 25 پست

سلام من دکتر بهم گفته بود ک از روز اول پریود روزی ۷۵ واحد سینال اف ۴۵۰ بزنم ولی امروز ک روز اولم بود تزریقاتی درمانگاه همه ی ۴۵۰ واحد امپول رو تزریق کرد بهم...حالا چی میشه دوباره باید برم امپول بخرم؟؟؟

خطرناک نیس؟؟؟

قیمت امپول هم گرونه ۲۷۰ تومن خریدم...

خدا هست🙂

برو شکایتش بکن

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

عزیزم حتما زنگ بزن به پزشکت 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به دکترت بگو حتما خیلی ریسک کردی یکجا 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

فکر کنم درمان اینماه رو باید رها کنی منتظر ماه بعد باشی .دیدم اونایی که خیلی تزریق کردن دکتر گفته ادامه درمان ماه بعد

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
عزیزم حتما زنگ بزن به پزشکت 

اره اون ک حتما..‌دکترم ساعت ۵ میره مطب زنگ میزنم...

گفتم شاید کسی تجربه ایی داره این امپولا برای قبل آ یو ا بود میترسم با این کاری ک شد همه چی کنسل بشه

خدا هست🙂

دکتر دیگه چه دارویی بهت داده .سرخود نری بخری دوباره

خودت آمپولهات رو بزن کاری نداره مثل انسولین زیر پوستی .روی بازو یا اطراف ناف بزن

فکر کنم درمان اینماه رو باید رها کنی منتظر ماه بعد باشی .دیدم اونایی که خیلی تزریق کردن دکتر گفته اد ...

میدونی این امپولو باید تو ۶ روز میزدم اما این همین یه بار زد همه رو...

خدا هست🙂