2777
2789
عنوان

آمپول اشتباهی با دوز بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 25 پست
وای نگووو...

خب تو سهم ۵  روز رو یکجا مصرف کردی .حتما یکسر برو پیش دکترت یا تلفنی اطلاع بده تا راهنماییت کنه

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
خودت آمپولهات رو بزن کاری نداره مثل انسولین زیر پوستی .روی بازو یا اطراف ناف بزن

این درجه داره و بلد نبودم گفتم امروزو برم یه ادم وارد برام بزنه روزای بعد خودم میزنم...

خدا هست🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت گونال اف رو نمیدونی چند شده

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
خب تو سهم ۵  روز رو یکجا مصرف کردی .حتما یکسر برو پیش دکترت یا تلفنی اطلاع بده تا راهنماییت کنه

دکترم خیلی دوره یه شهره دیگه اس اما تماسو حتما میگیرم پناه بر خدا معلوم نیست چی میشه

خدا هست🙂
این درجه داره و بلد نبودم گفتم امروزو برم یه ادم وارد برام بزنه روزای بعد خودم میزنم...

همون مامایی که تو مطب دکترت کار میکنه بهش بگو تا نشونت بده .باید سرش رو بچرخونی هر اندازه که میخوای تنظیم کنی