2777
2789
عنوان

دستگاه خانگی لیزر موهای زاءد خوبه؟

258 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دستگاه لیزر خانگی خوبه واسه موهای زاءد؟ کسی خودش یا اطرافیانش خریده؟

خوبه بخرم؟ چه مارکی خوبه که قیمتشم مناسب باشه

لطفا اگه اطلاعات دقیق دارین بگین 

نمیدونم اصن موثره یا تبلیغ الکیه

من موم ادامسی دارم😊😊راحته استفادش 

نیاز ب پد و پارچه نداره

گرمادهی هم نمیخواد

تا یک ماه موها در نمیاد و ب مرور موهای زائد دفع میشه@mahsoolate_dastsaz_fateme

ب اینستای من سر بزن

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موم ادامسی دارم😊😊راحته استفادش  نیاز ب پد و پارچه نداره گرمادهی هم نمیخواد تا یک ماه مو ...

قیمتش چنده؟؟چطوری میتونم سفارش بدم؟؟؟؟اینستا ندارم متاسفانه

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
قیمتش چنده؟؟چطوری میتونم سفارش بدم؟؟؟؟اینستا ندارم متاسفانه

اینو ببینین

https://www.instagram.com/p/B0SquanAPUa/?igshid=1q7zbzymsq82k

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊
قیمتش رو میگین ممنون

350گرم فقط 120تومان

اندازه دو تا نخود بردارین کل بدن رو تمیز میکنه.

چی بگم والا . موم که باعث موی زیرپوستی میشه 

موی زیرپوستی😳😳

عزیزم من خودم 6 ساله استفاده میکنم و فقط خیلی کم نواحی حساس بدنم مونده همش دفع شده مشکلی هم تا ب امروز پیش نیومده 

موم ما مث وکس ک با گرما درست میشه نیست در نتیجه پوست رو هم شل نمیکنه

موی زیرپوستی😳😳 عزیزم من خودم 6 ساله استفاده میکنم و فقط خیلی کم نواحی حساس بدنم مونده همش دفع شده ...

من موم که میندازم موهامو از ریشه درنمیاره همشو 

این ادامس شما فرق میکنه تاثیرش؟

نخود ..کل بدن..    

بله مث ادامسه ینی کلی میشه استفاده کنی ازش

مث وکس دورریختنی نیست