2777
2789

دوسش دارم چه کنم خیلی داغونم

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول نبايد ميگفتي  بعدم ك گفتي زود نرو معذرت خواهي جوگيرش نكن

وايسا خودش برميگرده مطمعن باش

دوستيد؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

اگه واقعا میخواستت اینکارو نمیکرد 

االان ناراحت باشی بهتره تا ادامه بدی بیشتر وابسته بشی بعدا 

خودم هم سر به دعوای کوچیک میخواد طلاقم بده ..حالا فهمیدم نصف اون محبتها فقط فیلم  بوده چند روز عذاب کشیدم ولی الان میبینم واقعا ارزش نداره 

فقط بخاطر وقتی که براش صرف کردم ناراحتم 

ارزشی نداشت واقعا

اول نبايد ميگفتي  بعدم ك گفتي زود نرو معذرت خواهي جوگيرش نكن وايسا خودش برميگرده مطمعن باش دو ...

اومده خواسگاری ولی رسمی نشده هنوز دارم دیوانه میشم سه هفتس کی برمیگرده دیگه از یر و روم غم میباره

اومده خواسگاری ولی رسمی نشده هنوز دارم دیوانه میشم سه هفتس کی برمیگرده دیگه از یر و روم غم میباره

عزیزم  اگه صلاحت باشه میاد برات دعا میکنم بیاد و شاد بشی .. ولی شاید خواست خدا بوده من تا آزمایش خون با شوهرم پیش رفتم چند تا رفتار زننده از خودش و خانواده ش دیدم خواستم برگردم ولی به خاطرش موندم تا دلش نشکنه ..الان بعد یک سال ..خانواده ش منو اذیت کردن و من افسردگی گرفتم یه روز بحث مون شد و چند تا حرف ناخواسته از دهنم پرید ولی پشیمون شدم .شوهرم میگه نمی بخشمت و میخواد طلاقم بده هر چی التماس کردم فایده نداشت .کاش پارسال بهم زده بودم 

به نظرم کسی که تا این مدت سراعتو نگرفته به دوس داشتنش شک کن ...قوی باش .احساسی به قضیه نگاه نکن

اگه یه نفر که آشنای مشترکتونه باشه بهتره مثلا بگه فلانی دختر خوبیه چرا نمیری خواستگاریش؟ انگار از هی ...

آشنای مشترک زیاد داریم خانمن 

اگه یه نفر که آشنای مشترکتونه باشه بهتره مثلا بگه فلانی دختر خوبیه چرا نمیری خواستگاریش؟ انگار از هی ...

من چی بگم به آشنا نمیگن دختره بی حیای پرو