2777
2789
نه خواهرم برای دخترش خرید  کلاس اول دبیرستانه گفت 3.700

امسال گرون تر شده به من گفتن چون قبلا  خرید کردم الان نصف قیمت میدن ولی من دیگه نخریدم برای پسرم چون وقت نداشت ببینه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
به من گفت فقط همین سه درسه البته راستم میگفت چون درسایه دیگش چیزی نداشت که بخواد توضیح بده

اما مفیده 

چون بچه هایی که تابستون کلاس تقویتی میرن و قتی طول سال تحصیلی سر کلاس حاضر میشن حس اینکه درسا رو بلند اجازه مرور بهشون نمیده 

لااقل بچه خواهر من که اینجوری بود از بس کلاس رفته بود تو خونه کتاب وا نمیکرد زده شده بود 

اما این سی دی هایی که گرفته رو میزاره و باهاش مرور میکنه 

خواهرم خیلی راضیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ادم معلم بخواد بگیره گرونتره اینجوری چند بار میتونه سی دی رو ببینه البته سعی کنید از ابتدای سال بخرید که کامل استفاده کنه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
ولی ادم معلم بخواد بگیره گرونتره اینجوری چند بار میتونه سی دی رو ببینه البته سعی کنید از ابتدای سال ...

روش آموزششون خیلی راحته ، خیلی خوب توضیح میده ، من خودم برای داداشم سی دی های حرف اول رو گرفتم برای کنکور خیلی عالی بود تو 4 ماه همه رو یاد گرفت  حیف اون همه پولی که تو کلاسای کنکور هدر دادیم

نمیفروشین؟

چرا اتفاقا میخام ببینم قیمتش چنده بفروشم بیشتر سی دی هاشو اصلا دست نزده چون پسر من تیزهوشان میرفت زیاد وقت نداشت استفاده کنه

من اگر بخوام برای کنکور پسرم بخرم دست دومشو میخرم

توراخدابفروش به من باقیمت پایین  دستم خالیه

شوهرم راضی نمیشد براش بخریم خود پسرم پولشو داد ن قیمتش بپرسم بهتون خبر میدم عزیزم البته من خیلی ارزوتر از نوش میدم

چند؟؟

شما سال نهم میخاید؟ الان من برای امسالشو از تابستون میخام سفارش بدم که از حالا شروع کنه

لطف کن به این شماره پیام بده من نتم آخراشه   ممنون میشم ۰۹۳۵۴۰۷۶۷۷۲

باشه عزیزم شما کدوم شهرید؟ ما تهرانیم