2777
2789
عنوان

بچه ها بهترین سوپراز کادو دادن بنطرتون چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی در سر داری

میخوام بدم یه دست گل درست کنن که گلاش پول باشه...همه هم بدم هزاری نوووو که ۵۰۰ تومن کلی گل پولکی بشهولی برم یه خودکار و جعبه معمولی بخرماول بهش بدم البته باز با گردن کج😂😂😉

اینم جالبه ولی شانسم کمه چون شاید قبل از سوپرایز بادکنک همکاری نکنه و بترکه

خب ی کار دیگه بکن ی جعبه شیک بگیر بعد توش راجب جایی ک کادو رو قایم کردی ی کم توضیح بده تا خودش بره دنبالش بگرده بعد تو هر کدوم از بادکنکا جملات عاشقانه بنویس و ازش بخواه بادکنکارو بعدا بترکونه

اینم جالبه ولی شانسم کمه چون شاید قبل از سوپرایز بادکنک همکاری نکنه و بترکه

من ی کلیپ دیدم ی جعبه رو سقف بود ی بند بهش اویزون ب طرف گفتن بندو بکش پولا عین ی ریسه ک ی سمتش ب سقف وصل بود اومد پایین خیلی زیبا بود

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
خب ی کار دیگه بکن ی جعبه شیک بگیر بعد توش راجب جایی ک کادو رو قایم کردی ی کم توضیح بده تا خودش بره د ...

وااایییی عالیهههههه عزیزممممم مرسییییییییی عالییییی

من ی کلیپ دیدم ی جعبه رو سقف بود ی بند بهش اویزون ب طرف گفتن بندو بکش پولا عین ی ریسه ک ی سمتش ب سقف ...

چه جالب بوده ...بعد اون جعبه پیدا نبوده؟؟؟این معلومه نه؟؟؟از طرفی چجوری جعبه رو به سقف چسبونده؟