2777
2789
ممنون خدا نگهدار بچه گل شما هم باشه  دختر من نارس بود  اگه فقط واسه ملاجشه ببر پیش نصیری ...

شما خانمی از ملاج چیزی میدونید ؟ خداروشکر دور سر بچم رشد خودش را داره یعنی ملاج دیرتر از 9 ماهگی باید بسته بشه ؟ شما دخترتون کی بسته شد؟ 

شما خانمی از ملاج چیزی میدونید ؟ خداروشکر دور سر بچم رشد خودش را داره یعنی ملاج دیرتر از 9 ماهگی بای ...

نه والا نمیدونم 

اونم نمیدونم هربار که میبرم دکتر ارمانیان خودش معاینه میکنه دیگه خیالم راحته

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون خدا نگهدار بچه گل شما هم باشه  دختر من نارس بود  اگه فقط واسه ملاجشه ببر پیش نصیری ...

پس من اشتباه کردم پیش دکتر ارمانیان نبردم خیلی ناراحتم ... یعتی آین دکتر دیر تشخیص داده....

من بهتون دکتر نسرین دوامی رو پیشنهاد می کنم ایشون متخصص کودکان دخترای من هستند و از نحوه برخود و اخلاق و مهارت بسیار بالاشون خیلی راضی هستم بدون دلواپسی تو مریضیای دخترام به ایشون مراجعه میکنم 

همون موقع میبردی پیش دکتر ارمانیان هم آبش میداد هم شیرخشک براش مینوشت  میگم تو تاپیکات خوندم و ...

من بچه امو میبرم پیش دکتر نسرین دوامی و خیلی هم با بچه ها خوب ارتباط می گیرن و فوق العاده کاربلد هستند و هر جلسه اگر مشکلی بوده یه چکاپ کامل انجام میدن تا کاملا خیالت راحت بشه از هر بابتی  . 

همون موقع میبردی پیش دکتر ارمانیان هم آبش میداد هم شیرخشک براش مینوشت  میگم تو تاپیکات خوندم و ...

سلام خانمی واقعا دکتر ارمنانیان خوبه واسه وزن بچم میخوام برم ۱ سالشه ۷و پونصد وزن داره و غذا نمیخوره