یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دکتر معلومی آمادگاست عالیه...دکتر مودب هم خیابان مفیده اونم عالیه
آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!
من بچم شیر خودم کم بود و مدام گریه میکرد ویزیت آول بود بردم پیششون گفت خانم شیشه شیر پسونک همه اینا را بنداز دور و فقط شیر خودت بعد فکر کنید میگفت وزن خم بچتون نگرفته بعد وقتی من بچم شیرم سیرش نمیکرد من چیکار میتونستم بکنم منم مونده بودم جیکار کنم
میگفتن یعتی صبح تا شب من باید شیر خودم را بدم نا زیاد بشه بعد بچم که فکش درد میگرفت اصلا نمیتونم بگم ....
عجببببببب دلسوزترین دکتریه که من دیدم حالا برا چه مشکلی میخوای بچتو ببری که اینجوری پرس و جو ...
خانمی بچم مشکلی نداره یه دکتر خیلی معمولی برای چکاپ ماهیانه میبردم بچم را این چند ماه .. تا اینکه ماه قبل همینطور تفریحی به من گفتن ملاج بچه سفت شده و همین بعد هرچی من گفتم حالا باید من جیکار کنم هیجی نگفت دکتر و خندید و گفت اون که باید نگران باشه من هستم نه شما... بعدم گفتن همین چکاپ ماهیانه را بیارین حالا شما ببین من چه حالی دارم .....
یعنی خانمی چون بچم از اول آب نخورده ملاج بسته شده ؟ من از 6 ماهگی آب به بچم دادم ... ولی دیگه ...
نه بابا ملاجش کاری به این چیزا نداره
شما ببر پیش دکتر نصیری ان شاءالله هیچی نیست نگران نباش
پیش دکتر قضاوی نبریا گیجه قاط میزنه به دختر من قرص تشنج داد خوب شد ندادمش بعد که بردم پیش دکتر آرمانیان گفت به هیچ عنوان بهش قرص نده بچت هیچیش نیست بعدم برا اطمینان بیشتر بردمش پیش دکتر نصیری اونم تایید کرد الانم یازده ماهشه ماشاءالله سرحال و شیطون و باهوشه
نه بابا ملاجش کاری به این چیزا نداره شما ببر پیش دکتر نصیری ان شاءالله هیچی نیست نگران نباش&n ...
ماشاله بهش الهی زنده باشه . گلم مشکل دختر شما چی بود ؟ همین ملاج را شما اطلاعات داری ؟ یعنی گلم ببرم پیش ارمانیان ؟ ببین من به ویزیت دکتر ابرانپور دید و ملاج اینا خوب بود ... بعد ماهیانه بردم پیش همین دکتر که گفتم ماه قبل اینو گفتن...