2777
2789

سلام خانوما 

من پرستار هستم .بچم را پیش خانم دکتر زهرا حفیظی توی شمس آبادی میبردم و میبرم و به نظر من ایشون فوق العاده پزشک مجرب و خوبی هستن .با تجربه و مهربان و با حوصله .ه بار پیش دکتر ایرانپور رفتم و به نظرم ایشون افتضاحن چون برای ویروس روزئولا که هیچ دارویی نمیخواد انتی بیوتیک دادن!!!اون زمان دکتر حفیظی خارج از کشور بود و من به خاطر اینکت خیلی اسم دکتر ایرانپور را شنیده بودم بردم پیششون .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم تبلیغ دکتر دوامی...چه مردم بی وجدانی شدیم 

تبلیغ چیه 

وقتی یه پزشکی خوب باشه باید تعریفشو کنی دیگه 

بعدم وقتب میان میپرسن چه پزشکی خوبه باید نظرتو بگی اسم پزشک و بگی 

باید برای هر مشکل بچت بری پیش پزشکی که تخصص داره نه هر دکتری ، خانم دکتر نسرین دوامی چون متخصص اطفال هستن خیلی راحت میتونن مشکل بچه هارو تشخیص بدن

دختر من مدت طولانی دل درد داشت و پیش هر دکتری می بردم خوب نمی شد و علتش رو تشخیص نمی دادن خواهر شوهرم بهم دکتر نسرین دوامی رو معرفی کرد و گفت ایشون بهترین متخصص اطفال در اصفهان هستن. ایشون تشخیص دادن که دخترم رفلاکس معده داره و با درمان خیلی خوبی که انجام دادن مشکل دخترم کاملا حل شد و دیگه دل درد و مشکل نداره

من دخترمو بخاطر مشکل سلیاک که داشت بردم پیش دکتر نسرین دوامی راستش پیش دو تا پزشک برده بودم ولی مشکل بچم اصلا خوب نمی شد و خیلی نگرانم کرده بودش
دکتر دوامی مریضی دخترمو تشخیص دادن و درمان رو شروع کردن الان خداروشکر دخترم هیچ مشکلی نداره و کاملا خوب شده