2777
2789
عنوان

طلاهامو دادم رفت😭😭😭😭

230 بازدید | 13 پست

۳۰ میلیون طلا فروختم مقداریش هم با پول ارثم خریده بودم با ضرر فروختم دادم شوهرم که خونه بخره اما راضی نمیشه بنامم بزنه خونرو 😭😭😭😭

کاری به بقیه ندارم ولی من جات بودم نمیدادم اصلا

اگرم روزی بدم همونقدر ازخونه میخوام

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم همینو میگه خیلییی ناراحتمممممم

کاش قبلش باهاش طی میکردی

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
الکی میگه باور کن گولت زده😐

ما الان خونه داریم طبقه بالا پدر شوهرم ایناییم خونه مال اونه شوهرم این یکی خریده ک نا چند سال دیگه بفروشه بعد این ساختمونم بریزن با کمک هم ۳ واحد نو دربیارن

ما الان خونه داریم طبقه بالا پدر شوهرم ایناییم خونه مال اونه شوهرم این یکی خریده ک نا چند سال دیگه ب ...

خب لااقل نصف نصف میزد. شریک میشدی

تو این دوره زمونه به دوتا چشماتم اعتماد نکن خواهر😐

مردا به هیچ عنوان ارزش این و ندارن که براشون مایه بزاری، پس فردا میگه خودم خریدم 😑

بخدا من خودم خونه خریدم . من خر زدم به نامش. الان که در حال طلاقیم . قبلش هر وقت که با من دعواش میشد میگفت همشو خودم خریدم . نامرد میگفت تو چیکار کردی 😐

بخدا من خودم خونه خریدم . من خر زدم به نامش. الان که در حال طلاقیم . قبلش هر وقت که با من دعواش میشد ...

ان شاالله که مشکلت حل بشه،

والا منم تاحالا خیلی کارا کردم برا شوهرم؛ سالها کار کردم و کمک خرجش بودم الان که به همه چی رسیده میگه خودم خریدم😢😢

پشیمونم از اون همه محبتی که برای شوهرم کردم؛ یه قدر نشناس بی معرفته😢😢