2777
2789
عنوان

سوختگی شدید پای بچه بر اثر اسهال.کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 58689 بازدید | 35 پست
حاوی سرب؟ ...نمی دونم...خوردنی که نیست...ما میریزیم رو پای بچه وقتی سوختگی شدیده و بی قراری می کنه . ...

اره تو عطاری ها غیر قانونی می فروشن...

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

عزیزم اب زیاد بده بخوره یکی از علت های سوختگی پا کم اب شدنه که رو مدفدع و سوختگی تاثیر داره حتی تو اسهال میدونی که اسهال اب بدنو کم میکنه و خطریه حتما مایه ات خصوصا اب زباد بده 

و برا سوختگیش کره رو امتحان کن بزن روش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راه حل پماد تریامسینولون ان و ان هست .اگر با پماد آ.د ترکیب کنید زودتر نتیجه میگیرید معجزه س . در وهله بعدی پماد آلفا.  همیشه توی خونه داشته باشید .مثل آب روی اتیشن

یا رب نظر تو برنگردد.........برگشتن روزگار سهل است........

برا اسهالشم پوره سیب زمینی بده هویج یا سنجد 

این سنجد شکمو خیلی سفت میکنه یکم رنده کن فرنی درست کن بده بخوره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

این پمادایی ک استفاده میکنی کورتون داره استفاده زیادش هم پوستو نازک‌میکنه بدتر میسوزه

شب نوقع خاب بازش بزار 

روز تا پی پی کرد عوضش کن چون پی پیش اسیدیه زود میسوزونه

هیدرو کورتیزون و کلوریترومازول اگه اشتباه نگفته باشم اسمشو با هم قاطی کن بزن

ی لایه کلفتم زینک اکساید مثل ماست بزن ب پاش ک جیش یا پی پی تماس مستقیم ب پاش نداشته باشه

چند روز انجام بده خوب ک شد زینک غلیظ برن تا کامل خوب شه

در ضمن اسهالشو درمان کنی پاش سریع خوب میشه

من که دخترم اسهالم نیست پاش سوخته البته کم که تا دیدم هی کالاندولا زدم ولی بعد که زینک اکسید زدم انگار اون قسمت پوست نازک و قرمز بود خشک شد و بهتر شد. الانم زیرش تشکچه مشمادار انداختم بایه شورت خابیده. دیگه باز گذاشتمش.

عزیزم سورنج بزن....بذار شب تا صبح ...پوشکش هم نکن....زیر پاش مشما بذار ...تا صبح نود درصدش خوب شده.. ...

سورنج دارم یه بار زدم ولی ترسیدم بیشتر بزنم پوستش بشدت ملتهب و حساس شده وقتی پماد میزنم از گریه میخواد از حال بره گفتم شاید این پودر بدتر کنه

عزبزم من  ی بار پسرم اینجوری شده بود روغن جامد بهش زدم شب تا صبح کاملا خوب شده بود  امتحا ...

چه تجربه خوبی حتما امتحان میکنم ولی پوشک واقعا نمیتونم نکنم چون اسهاله کل زندگیم نجس میکنه. ولی تند تند دارم عوضش میکنم

پوشکش اصلا نکن بدتر میشه ،عزیزم دلم برای بچه ها می سوزه دختر منم یک سالش بود این طوری شد ، همون پماد ...

کاش میشد پوشکش نکنم چون اسهاله کل خونم نجس میکنه ولی تند تند عوضش میکنمو پاشو میشورم

تنها راه حل پماد تریامسینولون ان و ان هست .اگر با پماد آ.د ترکیب کنید زودتر نتیجه میگیرید معجزه س . ...

متاسفانه تریامسیلون برا من جواب نداد انگار پوستشو نازکتر کرده