2777
2789
عنوان

سوختگی شدید پای بچه بر اثر اسهال.کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 58680 بازدید | 35 پست
سنجد رو نمیدونستم فردا حتما میگیرم

عزیزم میدونم از موقع تاپیک خیلی گذشته ولی نیشه بگی چکدر کردی؟؟؟ دخترمنم خیلی اسهاله و بدجوری زجه میزنه😭😭😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دختر ده ماهه منم همین طوری شده. چی کار کردین؟ چقدر طول کشید خوب بشه. دختر من کشاله های ران پاش هم انگار داره درگیر می شه. ممکنه عفونی باشه. یک دکتر گفت آنتی بیوتیک بدم. با زینک بدتر داره می شه. عسل رو کسی امتحان کرده؟

سلام دختر ده ماهه منم همین طوری شده. چی کار کردین؟ چقدر طول کشید خوب بشه. دختر من کشاله های ران پاش ...

بچتون خوب شد؟ من الان بدجور درگیرم فقط داد میزنه جیغ و گریه از سوختگی همه چی هم امتحان کردم هرچیزی که فکرش رو بکنین 

اینو مینویسم برای کسی که  سرچ میکنه : 

پسر منم ضجه میزد از اسهال سوختگی من پماد سوختگی  پای اگزاسین (ایرانی)با آلفاکورت(خارجیه، من از دبی گرفتم، شما یه پمادی که هیدروکورتیزون ۱ درصد داره امتحان کنید مثه مگا کورت که ایرانیه) با هم ترکیب کردم خیلی خیلی بهتر شد

بعد از شستن تا وقتی میشه باز بزارینش،بشینید بالا سرش باهاش بازی کنید دیرتر پوشک کنید، و کامل کامل خشک باشه بعد پوشک‌کنید وقتی پاش خیس و‌نمدار هست پوشک میبندین بدتر میشه

واسه اسهال هم لعاب برنج با یکم نبات، خوبه، همون برنجش شفته مونده از لعاب هم من یکم شوید زدم دم کردم  دادم خورد، پودر کیدی لاکت و قطره پدی لاکت کمک کننده هست

اسهال میسوزنه، سعی کند همون لحظه تعویض کنید حتی ۲-۳ دقیقه نمونه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب