2777
2789

سلام دوستان پسرم یک سالشه یک هفته هس اسهاله پاش خیلی بد جور له شده که با هر بار دسشویی جیغش بالاست بچم از ته دل زجه میزنه. تریامسیلون ان ان و هیدروکورتیزون کالاندولا کلوبتازول درموفیکس وازلین روغن زیتون و نارگیل همه امتحان کردم خوب نمیشه پوستش خیلی نازک و ملتهب شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میسسیلون ان ان میزنی...

پوست بچه رو نازک میکنه...

برا درمان اسهالش بومادران و نبات بجوشون بهش بده....

دیگه پوشکش نکن تند تند باید عوضش کنی فقط شلوار پاش کن

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

بهترین چیز اینه که پوشکش نکنی،شلوار و شورت هر چی داره بزار دم دستت پی پی کرد با اب بشور خشک کن پماد بزن،پوشکشم نکن،سخته ولی پوشکش کنی دیر خوب میشه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
عزیزم سورنج بزن....بذار شب تا صبح ...پوشکش هم نکن....زیر پاش مشما بذار ...تا صبح نود درصدش خوب شده.. ...

سورنج همون پودر نارنجی که حاوی سربه؟؟؟

خطرناکه

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

عزبزم من  ی بار پسرم اینجوری شده بود روغن جامد بهش زدم شب تا صبح کاملا خوب شده بود 

امتحان کنید امیدوارم نتیجه بگرید مای بی بی هم نکنید 

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊

پوشکش اصلا نکن بدتر میشه ،عزیزم دلم برای بچه ها می سوزه دختر منم یک سالش بود این طوری شد ، همون پماد ها رو بزن ولی اصلا پوشک نکن میتونی بزار لخت بخوابه فقط روش یه چیزی بنداز سردش نشه بالاخره الان کولر روشنه یکی دو شب اینجوری باشه خیلی بهتر ميشه

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد