2777
2789

قراره بيان ببينن مامانش و خواهرش

ولي بابام نديده مخالفه

نميدونم چرا

ولي هنوز هيچي نميدونه و ميگه نيان

اخه من واقعا دوسش دارم نميتونم ب كسي جز اون فكر كنم

تا اين سن فقط با يه پسر حرف زدم و اونم قراره جدي بشه و...من از اول هم ميگفتم بايد همسرم و اولين فرد مذكر زندگيم بشه همسرم چون نميتونم فراموش كنم

الان استرس اينكه بابام ي كاري كنه و يا باهاش دعوا كنه منو ورداشته اصلا ذوق فردا رو ندارم اينقدر كه ميترسم😣😣😣

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چرا مخالفه 

و از شرایط داماد بگی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

تو زندگیت انقد رو ی موضوع قطعیت ب خرج نده..همیشه ی درصد شک کن ب هدفت..ک شاید اشتباه باشه...احتمال خطا و پشیمونی رو بیار پایین...مخصوصا ازدواج ک انقدر حساس و مهمه...صرف حرف زدن با ی فرد الزام ب ازدواج نیس..الکی برا خودت قانون نذار..ب خدا توکل کن..ک از اون بالاتر نیس

دیر اومدم میخام زود برم   غلاف کنید