2777
2789

همینجوری ک ن اول باید بری دکتر سونو بنویسه ببینه مشکلت کجاست 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

عکس رنگی ربطی ب تخمدان و تخمک گذاری نداره

واسه اینه ک اگه گرفتگی یا چسبندگی‌ای توی لوله‌ها وجود داشته باشه مشخص میشه و با اون ماده حاجب برطرف و پاکسازی میشه.

خیلیا لوله‌هاشون بسته‌ست و مدت‌ها منتظر بچه‌دار شدنن و اینو نمیدونن. منم لوله‌م بسته بود، بعد از عکس رنگی باردار شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس رنگی ربطی ب تخمدان و تخمک گذاری نداره واسه اینه ک اگه گرفتگی یا چسبندگی‌ای توی لوله‌ها وجود داش ...

اخه توی سونو و ازمایشام مشکلی نبود برام نوشت عکس رنگی.من دیر ب دیر پری میشم یا نمیشم تبدیل به کیست میشه

نه توی سونو مشکل داشتم نه ازمایشام.ولی پریود نمیشم یا دیر ب دیر میشم

ینی نگفتن شاید لوله هات مشکل داره؟اخه عکس رنگی برا باز و بسته بودن لوله ها میدن بری بدیم ضرری نداره

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
سه سال پیش کیست ریز داشتم با سه ماه قرص ضدبارداری حل شد..گفت هورمونت مشکلی نداره

شما یا تنبلی تخمدان داری یا اختلالات هورمونی که تخمک گذاریه منظمی نداری برای بارداری باید داروهای تحریک تخمدان مصرف کنی

عاشق ۲ تا دخترام هستم