2777
2789
عنوان

پایین آمدن هموگلوبین خون

2764 بازدید | 15 پست

سلام کسی میدونه کم شدن هموگلوبین خون به عفونت کلیه و مثانه مربوط میشه یا نه؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من هم هستم هرکس مشکل کلیوی داره هموگلوبین خونش میاد پایین 

ممنون که جواب دادید🙏🙏🙏🙏 هموگلوبین شما چند هست‌؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

برا من ده بود البته دکتر به ام آمپول خون ساز داد گفت هر روز فشارت اندازه بگیر اگه بالای ۱۴نبود بزن یک روز در میان دو روز پیش آزمایش دادم گفت هموگلوبین ات بالا اومده دیگه نمیخواد بزنی برا شما چنده؟

برا من ده بود البته دکتر به ام آمپول خون ساز داد گفت هر روز فشارت اندازه بگیر اگه بالای ۱۴نبود بزن ی ...

برادرم عفونت شدید کلیه و مثانه داره سونو انجام داده نارسایی کلیه نداره ولی عفونت شدید هست چند روزه بیمارستان بستری شده میگن هموگلوبین خونش پایین هست خون تزریق کردن ولی بعد از چند روز دوباره هموگلوبین خونش اومده پایین متاسفانه اون بیمارستان اصلا رسیدگی ندارن 

برا من ده بود البته دکتر به ام آمپول خون ساز داد گفت هر روز فشارت اندازه بگیر اگه بالای ۱۴نبود بزن ی ...

شما عفونت کلیه دارید؟

برادرم عفونت شدید کلیه و مثانه داره سونو انجام داده نارسایی کلیه نداره ولی عفونت شدید هست چند روزه ب ...

خودرو شکر که نارسایی کلیه نداره من نارسایی کلیه دارم چندروز پیش یه کم آزمایش هام جوابشان خوب اومده من هم دوماه بیمارستان بودم ببخشید کدوم بیمارستان هستن اگه می تونید بیایید تهران 

خودرو شکر که نارسایی کلیه نداره من نارسایی کلیه دارم چندروز پیش یه کم آزمایش هام جوابشان خوب اومده م ...

خداروشکر انشاءالله سلامت باشید🙏🙏🙏 ما شیراز هستیم اینکه هموگلوبین خون پایین بیاد خطری نداره؟ بیمارستان اصلا رسیدگی ندارن فقط دارن سرم وصل کردن و آنتی بیوتیک با اینکه میدونن عفونت شدید کلیه و مثانه داره با این حال میگن دلیل افت هموگلوبین مشخص نیست از طرفی امروز گفتن مرخص هست از اون طرف گفتن ممکنه زخم معده باشه ولی اندوسکوپی هم انجام نمیدن واسه انجام اندوسکوپی هم باید پارتی داشته باشیم

بیچاره برادرم فقط استرس داره هرسری که آزمایش خون میگیرن میگن هموگلوبین اومده پایین نگران میشه 

تنها کاری که میکنن فقط استرس به بیمار و خانواده میدن

ببخشید آمپول خون ساز که به شما دادن چی هست؟ یعنی واقعا تاثیر داره؟ نیازی به بیمارستان رفتن نیست؟

خداروشکر انشاءالله سلامت باشید🙏🙏🙏 ما شیراز هستیم اینکه هموگلوبین خون پایین بیاد خطری نداره؟ بیمار ...

اگه می تونید بیایید تهران یه نامه بگیرید بیایید من میلاد بستری بودم تورو خدا پشت گوش نندازید فقط یه کم اصرار کنید برا بستری بررسی چون تو میلاد هم باید خیلی زرنگ باشی چون کلیه خیلی حساسه من با پشت گوش انداختن ۶سال عذاب می کشم 

ببخشید آمپول خون ساز که به شما دادن چی هست؟ یعنی واقعا تاثیر داره؟ نیازی به بیمارستان رفتن نیست؟

اسمش نمیدونم چی بود فقط گفتن برا هم کلیه اس هم کم خونی فقط نباید فشارت بالا باشه هریک روز در میان اول فشارم میگرفتم بعد اگه فشارم زیر۱۴بود میزدم وگرنه میرفت برا دوروز بعد اگه می تونید بیارید میلاد اول برید اورژانس یه آزمایش بدید خودشون میفرستن پیش متخصص

اگه می تونید بیایید تهران یه نامه بگیرید بیایید من میلاد بستری بودم تورو خدا پشت گوش نندازید فقط یه ...

متاسفانه برادرم مشکل نخاعی داره😔 واسه همین جا به جایی واسش سخته😔 الانم فقط استرس داره دکترا هم که جای درمان و آرامش بیمار فقط میتونن استرس بدن😔