mamanshi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3610 عنوان چند بار سزارین شدین 256 بازدید | 21 پست بگید چند بار و با چه فاصله زمانی سزارین شدینراضی بودین؟ 1398/05/01 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 هیچی میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 من چهاربار😶 واقعا😮😯 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17806 دو بار به فاصله سه سال و نیمدومی خیلی نقاهت طولانی شد و خیلی اذیت شدم شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
bahar4343 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1568 واقعا😮😯 اوهوم دیگه به باره پنجم فک نکنم برسم😂😂 خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17806 میگن بیشتر از ۳بار که نمیشه!! الان دیگه میشهدکتر منم گفت ۴تا میتونی سز کنی شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
bahar4343 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1568 میگن بیشتر از ۳بار که نمیشه!! نه باباکی گفته من تو اقدامم واس بعدی😊 خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23413 الان دیگه میشه دکتر منم گفت ۴تا میتونی سز کنی آها نمیدونستم
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 اوهوم دیگه به باره پنجم فک نکنم برسم😂😂 🤣🤣🤣 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
mamanshi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3610 الان دیگه میشه دکتر منم گفت ۴تا میتونی سز کنی چجوری؟