من هیچوقت از کسی چیزی نمیخوام و نخواستم یعنی خیلی بدم میاد از اینکه منتی رو سرم باشه یا اینکه کسی خودش برام بگیره .هیچ توقعی از کسی ندارم ولی بقیه از من توقع دارن .مثلا من ویار دارم حالم بده زن داداشم ناراحته که چرا اومده خونمون من خواب بودم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
پیام داده اومدن و نیومدن من براتون فرق نداره شما بگید وقتی خواب باشی و حالت تهوع و سرگیجه داشته باشید می تونید بشینید با کسی حرف بزنید خیلی عادی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینم بعدشم استراحتی دیگ زن داداشت باید خودش بفهمه
همین من نه انتظار کاری دارم برام بکنه یا جیزی ازش خواسته باشم .واقعا چرا من باید درک کنم و اون اینجوری نیست
خانم قهر کرده والا خوبه منم ایراد بگیرم بگم نه انگارمن حاملم نمیگن چی دلت میخواد .ولی من هیجقوت از هیچکس هیجی نمیخوام