2777
2789
عنوان

اقا بیاین بگم چخبره کمک میخوام

226 بازدید | 28 پست

اقا درباره استادمه لطفا راهنماییم کنید😔

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

اقا یه چند وقتیه با استادم در اینستا در ارتباطم..پیامای عجیبی میده بم ..خواهشا اگه بنظرتون چرت میگم برید بیرون از تاپیک احتیاجی به شما ندارم که نمک رو زخمم بپاشید..

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ پیامایی میده؟؟؟ 

استادت چندسالشه؟؟ 

سینگله؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

قراره اردو به خاطر المپیاد بریم مشهد با بچه های دیگه ..چندتا از استادا هم همرامون هستن یکیشون اونه..منظورم از پیامای عجیب اینه..زهرای من چطوره(اون یکی اسممه)من کنارتم و باهاتم..پیام دادن پی در پی اش..بهونه های الکی برای چت.و تعریف از کفایت و هوش و استعداد من و اینکه از هم سن و سالام عاقل ترم ..قشنگ اسممو صدا میکنه زهرایی و ضمن اینکه من بچه دبیرستانیم نه دانشجو..تا حالا با همچین معلمی روبرو نشده بودم..و اینکه اردوی مشهدمون که این اقا هم همرامون هست ده روزه هست و مادرم حسابی منو ترسونده که اتفاقی برات پیش نیاد به هیچ کس اعتمادی نیس و از این حرفا