2777
2789
عنوان

خانومای درحال اقدام ی سوال دارم بیایید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست
اسعرس تنبلیتو بدتر میکنه میدونستی یکی از دلایل مهم تنبلی استرسه. به خودت مسلط باش دختر اگه قرار باشه ...

صدقه رو ک حتما میدم عزیزم ولی استرسمو خیلی سخت میتونم کنترل کنم اتفاقا دکترمم بهم گفت باید فقط اعصابت کنترل بشه

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 

خاله من نازایی داشت ده سال و اخرهم با Iuf باردار شد و بچه دومش هم فیریز شده بود یهو امسال باردار شد بدون اینکه بدونه رفت دکتر واسه درد معده دکتر عمومی گفته بود خانوم شما بارداری خالم تعریف میکرد میگفت کلی خندیدم گفتم دکتر من نازام حتی این دوتارم با رویان حامله شدم ولی وقتی رفته بود موسسه رویان دکترش گفته بود چون بیخیال بودی نطفه گرفته

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر ک نی نی داری ترخدا خدا بهت نظر داره برای منم دعا کن من فکر کنم یادم رفته بسم ال ...

مهم شوهرته که بگه. بهش بگو حتما أعوذ بالله و بسم الله بگه 

قبل نزدیکی آیه ی 35 سوره ی نور رو هم بخونید 

روزایی هم که نزدیکی خوب نیست مد نظر داشته باشید. 

رو و پشت به قبله رو هم که حتما می دونید. 

ما همیشه با وضو بودیم. سر انتقال جنین هم وضو گرفتم. 

همسرت بلند اذان و اقامه های نمازش رو بگه. 

الهی که خیلی زود یه معجزه ی کوچولو بیاد تو دلت. 😍😍😍😍

صدقه رو ک حتما میدم عزیزم ولی استرسمو خیلی سخت میتونم کنترل کنم اتفاقا دکترمم بهم گفت باید فقط اعصاب ...

منم مثل تو بودم منم مشکوک به تنبلی ام اتفاقا پارسال کیستم گرفتم آخه یه دوره مشکلات زیادی داشتم اعصابم به هم خورده بود استرس داشتم سه ماه تابستون پارسالم مدام سردی میخوردم بعد تابستون کیست گرفتم دستو پام از استرس می لرزید دکترم دعوام کرد گفت بیخود نیست کیست گرفتی استرسی هستی بهم گفت باید روی غذا تمرکز کنم تغییرش بدم اعصابمم کنترل کنم منم کلی ذوی خودم کار کردم اتفاقا دیروز دکتر بودم واسه چکاپ قبل بارداری گفت همه چیت عالیه هیچ مشکلی نداری آزمایشاتم عالیه از اومجا یکسره رفتم دندونپزشک دندونامو دید گفت عقلات کشیدمیه جراحی داری اولش استرس گرفتم ولی خودمو کنترل گردم و گفتم من میخوام ماکان بشم و از یه موجود دیگه حمایت کنم باید انقدر قوی باشم که بتونم نه تنها از پس مشکلات و سختی های خودم بر بیام بلکه بتونم به فکر بچه ی آینده امم باشم

حالا من خیلی شجاع نیستم ولی انقدر روی خودم کار کردم خودمم تعجب میکنم از این روحیه ام امروز به خودم میگفتم فدای سر بچه ام سختی هاتم به جون میخرم. تو هم باید با این دید بچه دار بشی. فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
منم مثل تو بودم منم مشکوک به تنبلی ام اتفاقا پارسال کیستم گرفتم آخه یه دوره مشکلات زیادی داشتم اعصاب ...

وای بخدا حرف هاتون خیلی تاثیر گزار بود خیلی ارامش گرفتم مرسی عزیرم

مهم شوهرته که بگه. بهش بگو حتما أعوذ بالله و بسم الله بگه  قبل نزدیکی آیه ی 35 سوره ی نور رو ه ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم توام انشالله دعا کن میگن دیگران درحق ادم دعا کنن میگیره

وای بخدا حرف هاتون خیلی تاثیر گزار بود خیلی ارامش گرفتم مرسی عزیرم

خواهش میکنم خوشحالم که تونستم کمک کنم شاید باورت نشه من سه ماهی بود نی نی سایت نیومده بودم دنبال چیزی میگشتم توی نت دستم خورد اومدم نی نی سایت. 

به این فکر کن بچه ات یه مادر قوی میخواد که بتونه حامیش باشه یه سری آهنگ های آرامبخش توی نت هست بزن بگیر. خود نی نی سایتم استرس میاره من که کلا ترکش کردم. کتاب بخون کارهای هنری انجام بده پارک برو بچه ها رو که بازی میکنن نگاه کن کلی با این کارا استرسو از خودت دور میکنی. من برم تا دوباره معتاد اینجا نشدم.😉😁

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
خواهش میکنم خوشحالم که تونستم کمک کنم شاید باورت نشه من سه ماهی بود نی نی سایت نیومده بودم دنبال چیز ...

واقع ازت ممنونم عزیزم الهی توام همین روزا اینجا خبر بارداریت رو بدی ممنونتم   

الهی که زوده زود بدون هیچ مشکلی باردار بشی عزیزم 😘😘😘😘

قربونت عزیزم الهی خدا نی نی شما رو هم صحیح و سالم بزاره تو دامنت

واقع ازت ممنونم عزیزم الهی توام همین روزا اینجا خبر بارداریت رو بدی ممنونتم    

ممنون گلم. من مطمئنم اگه بخوای و واسه بهتر شدن روحیه ات تلاش کنی و بیخیال مشکلاتت از نظر روانی بشی زود زود یه بچه ی خوشگلو مامانی میاد توی بغلت. یادت باشه افکارتو باید عوض کنی معجزه میکنه. از اون آهنگ هایی که گفتم کمک بگیر. یه سری موزیکای دیگه ای هم هستن به اسم سابلیمینال که کلا ماجراشون فرق میکنه اینجور آهنگ ها واسه آرامششم هست توی نت بگردی دارن اینا فقط آهنگ نیستن به واسطه ی نا خود آگاه تلقین های مثبت آرامش بخش روشون گذاشتن که با ‌گوش شنیده نمیشه و فقط ناخودآگاهت میشنوه. من استفاده کردم عالیه. فقط زیاده روی نکن. حتما هم وقتایی ‌گوش بده که مطمئمی باردار نشدی چون واسه باردارا اون آهنگ ها مضره البته منظورم سابلیمیناله وگرنه آهنگ عادی آرامبخش مشکلی نداره توی بارداری

ممنون گلم. من مطمئنم اگه بخوای و واسه بهتر شدن روحیه ات تلاش کنی و بیخیال مشکلاتت از نظر روانی بشی ز ...

فدات بشم من حتما حتما الان دان میکنم 

فدات بشم من حتما حتما الان دان میکنم 

یادت نره سابلیمینال مضره واسه باردارا. من خودمم بعد دندونام بخوام اقدام کنم کلا دیگه نمیخوام گوش بدم. حواست باشه عزیزم.

یادت نره سابلیمینال مضره واسه باردارا. من خودمم بعد دندونام بخوام اقدام کنم کلا دیگه نمیخوام گوش بدم ...

من الان ک اقدام کردم نمیدونم ب امید خدا ک گرفته باشه پس تا پریود نشدم بجز اهنگ های ارامش بخش و مثبت  ب اون سابلیمینال گوش نمیدم