2777
2789
عنوان

کی مامان خوبیه بیاد 😊؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 113 پست
عزیزم فعلا چون تازه زایمان کردی و ضعیفی بهتره موقع خواب نی نی بیشتر بخوابی تقریبا تا ۵ ماه. بعدش راه ...

دقیقا  منم تاالان داشتم کارامو میکردم  نیمی از ناهار فردا رو اماده کردم چون میدونم باواین وروجک بغلی نمیشه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...نه در اخبار حرفی زده میشود...نه خیابانی بسته میشود...و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...پسرم تنهاتر...💙و پدرم کمی شکسته تر...اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید🙃 و اشک تمساح میریزد...و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...من میمانمو و خدا،💗بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم هنوزم باهامه

چن وقته زایمان کردی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...نه در اخبار حرفی زده میشود...نه خیابانی بسته میشود...و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...پسرم تنهاتر...💙و پدرم کمی شکسته تر...اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید🙃 و اشک تمساح میریزد...و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...من میمانمو و خدا،💗بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...🙁
دقیقا  منم تاالان داشتم کارامو میکردم  نیمی از ناهار فردا رو اماده کردم چون میدونم باواین ...

من ی وقتا بعد کارام ۴صب میرفتم‌حموم تازه...نمیدونم چرا خسته نبودم از بیخوابی.البته بچم اروم بود ولی ی بچه مدرسه ای هم داشتم ک نهار میخواست ساعت ۱۲.

عنوانت رو دیدم گریه م گرفت  به خدا منم مامان خوبی میشدم 😢

ان شاءالله میشی  و میبینی هیچی مثل اون فکرایی ک راجع ب بچه داشتن و اینا نیست کلا من ک عاشق بچه بودم خسته ام و نمیتونم زیاد از بچه ام لذت ببرم.منم منتظر بودم خیلی

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دوماه

من ۴ ماه زایمان کردم تاااازه حال روحیم بهتر شد یاد اوایل زایمان میوفتم دیگ دلم نمیخاد بچه بیارم خیلی سخت بود😣😥

غذارو واسه دو وعده درست میکردم.. خونه رو که لازم نبود هر روز تمیز کنم چون تا وقتی کوچولو بود خرابکاری نداشت که.. همه‌چیو همون لحظه میذاشتیم سرجاش و خونه مرتب بود.

یه وقتایی هم میخوابیدم..بچه یک ماهه همش خوابه اذیتی نداره که.. 

🖤