2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع کنونی کلمه مناسبی نیست 

خانوما از ماست ک بر ماست 

تا ما ب خودمون ارزش ندیم مرد هم ارزش نمیده

تا وقتی برای زندگی مشترک اینده خوب 

اول کاری جهت تامین زن در صورت بدبودن شوهر پول و سکه تعیین کردن 

ینی۱.از همون اول ب جای خوشبختی ب فکر بدبختیم

۲.ارزش زن با پول یکیه

مثل تفکر جاهلیت ک پول میدادن برده میگرفتن 

مثل یه کالای بی ارزش باهامون رفتار میشه

به جای مهریه بگید همه چی مساوی و السلام

خونه گرفتی نصف نصف

ماشین همینطور

مخاطب من اسی هست اوکی؟  

به نظرم مهریه را کلا بردارن. به جاش خانمها هم حق طلاق داشته باشن. حضانت بچه را هم بدن به اونی که اصلح تره. تو مسئله تحصیل و کار خانم هم آقا دخالت نکنه. محل زندگی را هم باهم تصمیم بگیرن. حق خروج از کشور هم خانم داشته باشه

وضع کنونی کلمه مناسبی نیست  خانوما از ماست ک بر ماست  تا ما ب خودمون ارزش ندیم مرد هم ار ...

راضی نمیشن‌خیلیاشون ... اکثرن راضی نمیشن حتی راضی نیمشن ماشینو بدن دست زنشون  چه برسه بزنن ب نام 

۱ سکه

کاملا درک می کنم چرا بعضی خانوما صیغه میشن. احترامشون بیشتر از زن دائمه.

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

واای باهات موافقم همه میگن فقط ۱۴ تا ،به قول شما راه در رو دارن ولی خب خیلیا هم اعتقاد دارن که نباید مدیون بشن و میخوان جوری باشه که قابل پرداخت باشه.

۱۱۴ تا به نظرم خوبه 🤔🤔

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اولش هیچ کسو نمیشه شناخت،با تحقیق و رفت و آمدم نمیشه،چون مردا به محضی که خیالشون راحت میشه تغییر رفت ...

آره درسته

ولی من براساس خودم گفتم

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
کاملا درک می کنم چرا بعضی خانوما صیغه میشن. احترامشون بیشتر از زن دائمه.

حالا که تو مهریت زیاده و زن صیغه ای نیستی

بگو ببینم شوهرت تا حالا ی سکه از مهریت رو بهت داده

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل