2777
2789
راضی نمیشن‌خیلیاشون ... اکثرن راضی نمیشن حتی راضی نیمشن ماشینو بدن دست زنشون  چه برسه بزنن ب نا ...

خب زنش نشه.زوره؟کسی ک ارزش زنو پول بدونه ببوس بزارش کنار

کسیم ک  ارزش خودشو پول بدونه و مهریه انچنانی تعیین کنه براخودش ک من اگر مرد بودم همچین خانومی انتخاب نمیکردم ارزش زندگی و حتی خواستگاری رفتنم نداره

مخاطب من اسی هست اوکی؟  
واای باهات موافقم همه میگن فقط ۱۴ تا ،به قول شما راه در رو دارن ولی خب خیلیا هم اعتقاد دارن که نباید ...

زرنگ شدن،خودشون از خودشون خبر دارن که مسئولیت پذیر نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی نیاز به مهریه نیست این دوره اصلا نمیشه به آدم ها اعتماد کرد فردا راحت طلاقت میده وکلی هم بهت ...

اگه به خاطر مهریه فقط نگه میداره همون بهتر طلاق بده

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
وضع کنونی کلمه مناسبی نیست  خانوما از ماست ک بر ماست  تا ما ب خودمون ارزش ندیم مرد هم ار ...

اینو لازم نیست گفت

من شنیدم و بنظرم داخل سند ازدواج هم باشه که هر چیزی که توی زندگی مشترک زن و مرد بدست بیارن نصفش واسه خانم هست

حالا چقدر صحت داره نمیدونم

اینو لازم نیست گفت من شنیدم و بنظرم داخل سند ازدواج هم باشه که هر چیزی که توی زندگی مشترک زن و مرد ...

درسته تو سند هست،ولی مردا اونم میپیچونن و خیلی راحت به نام کس دیگه میزنن

اینو لازم نیست گفت من شنیدم و بنظرم داخل سند ازدواج هم باشه که هر چیزی که توی زندگی مشترک زن و مرد ...

عمل نمیشه..فقط چیزی ک ثبت بشه عمل میشه

خیلی قانونا هست ک عمل نمیشه 

فردا ب مشکل خوردن اگ ثبت نشه خانوم چطور ثابت کنه ک فلانی قول داده بود حق تحصیل با منه یا طلاق

یااصلا ااین خونه 

مخاطب من اسی هست اوکی؟  
حالا که تو مهریت زیاده و زن صیغه ای نیستی بگو ببینم شوهرت تا حالا ی سکه از مهریت رو بهت داده

من مجردم تا مرد لایقی پیدا نشه و واقعا صفتای انسانی رو توش نبینم ازدواج نمی کنم. اگه واقعا مومن باشه(یعنی کنارش حس امنیت و آرامش کنم) مهریمو سفر کربلا و کاشت درخت به تعداد جمع سنمون میزنم. اگه آدم نباشه چه با مهریه 1 سکه چه با مهریه 1000 تا سکه نمیشه نگهش داشت. من فقط با یه مرد واقعی ازدواج می کنم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اگه به خاطر مهریه فقط نگهت میداره همون بهتر طلاق بده

خب اینکه وقتی نمی‌خواد نگهت داره مهریه هم نداشته باشی که خب انگار فقط یکی گرفته باهاش ببخشید حال کنه بندازه دور بدون هیچ حق و حقوقی...

حداقل زن خیابونی که پول میگیره دیگه همسر مرد رایگان سرویس دهی کرده....

البته منم قبول ندارم میگم وقتی خدای نکرده زندگی از هم بپاشه مهریه ارزش نداره ولی حداقل یجور پشتوانه است واسه یه خانم تنها بعد از طلاق یا فوت همسرش ‌..

من مجردم تا مرد لایقی پیدا نشه و واقعا صفتای انسانی رو توش نبینم ازدواج نمی کنم. اگه واقعا مومن باشه ...

بله همین طوره

ان شاالله

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
زرنگ شدن،خودشون از خودشون خبر دارن که مسئولیت پذیر نیستن

اون ک بله . ولی خب متاسفانه راهی نیست! 

چ قبول بکنن و چ نکنن آخرشم نمیدن 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

بله عزیزم همچین بندی داخل عقدنامه هست. 

اگه خانوما خوب خونده باشن متوجه میشن همه چی هم به نفع آقایون نیست 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اگه به خاطر مهریه فقط نگه میداره همون بهتر طلاق بده

اگه این مهریه نباشه به قول تو اگه آدم نباشه کلی زجر ت میده واذيت میکنه توهم هیچ کاری از دستت بر نمیاد خانم ها فقط یه مهریه دارند اون هم نداشته باشن دیگه هیچی 

متوجه نشدم منظورتونو.میدونم مخاطبتون من نیستم ولی درکل نفهمیدم 

نه مخاطبم شخص خاصی نبود. اون به اصطلاح آقا گفت زن عقدی یه سکه کافیشه. منم گفتم مردا برای زنای صیغه ای ماهی یکی دو میلیون خرج می کنن پس زنا حق دارن صیغه بشن دیگه لابد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄