2777
2789
عنوان

کیا بچه شون با رحم اجاره ای به دنیا اومدن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7495 بازدید | 75 پست
چجوریه رحم اجاره ای

تخمک اسپرم واز مادر پدر اصلی میگیرن بعد انتقال میدن به رحم یه خانوم دیگه بعد از به دنیا اومدن بچه رو میده به پدرو مادر اصلی

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دارو

پس چرا شیر من کم بود کسی یه دارو بهم نداد که شیرم زیاد بشه بچم سیر بشه😢😢😢😢😢😭😭😭😭

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
خیلی ریسکش بالاس  خیلی باب شده که شوهره پیداش کرده صیغش کرده  نمیخام بترسونمت ولی خیلی د ...

نه زنه شوهر داره با دوتا بچه صیغه هم نمیکنن

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
پس چرا شیر من کم بود کسی یه دارو بهم نداد که شیرم زیاد بشه بچم سیر بشه😢😢😢😢😢😭😭😭😭

الهی بمیرم برات

خیلی ریسکش بالاس  خیلی باب شده که شوهره پیداش کرده صیغش کرده  نمیخام بترسونمت ولی خیلی د ...

آخه نزدیکی که ندارن، از طریق تزریقه، یعنی میگی چون برا زنه هی پول میدنو اینا باعث اشنایی میشه؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مراحله قانونیش سخته؟

نه خودت یکیو پیدا میکنی میبری پیش دکتر بعد با توافق دوطرف انتقال میدن

ببین اینجا کسی جواب درستی نمیده 

همه مسخره می کنن یا نمکدون بازی درمیارن از بس که بعضی هاشون بی شخصیت هستن 

باید از دکتر سوال کنی 

امکانش کم که بشه شیر خودتو بدی گلم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
الهی بمیرم برات

چقدر هزينه ات ميشه ؟!

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
چرا خودت نمیخوای باردار شی از حاملگیو زایمان ترس داری!؟

دوست من نمی تونست حامله بشه چند بار حامله شد تو ماه چهار سقط میکرد دکترش گفت رحمش توانایی نگهداری بچه نداره تو مراکز ناباوری خیلیا با رحم اجاره ایی حامله میشن وطبیعیه

خدایا شکر  

نه خودت یکیو پیدا میکنی میبری پیش دکتر بعد با توافق دوطرف انتقال میدن

هرکیو که نمیشه برداشت برد. شرایط داره.

چقد میگیرن حالا؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...