2777
2789

اول خودم

از مادرشوهر خودم کاملا راضیم😂😂

مادرشوهر خواهرم مواقعی که همراه خواهرم ایناست نمیزاره خواهرم جلو بشینه

باهمه عروساش اینجوریه یبار عروس بزرگش نشسته بوده جلو اون عقب پشت دختره همه جا حرف زده که احترام منو نداره 

اقا پسرشه درست بزرگش کرده درست اما خوب الان دیگه زن داره خوب!!من مامان خودم هروقت باهامون بیاد یا باهاشون بره باهزارتا تعارف بازم عقب میشینه

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارن 

بله که دارن 

مادر شوهر من ماهه 

اخلاق بدش اينه که زیادی خوبه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

مادرشوهر من تحصیلکرده و باشعور و بافرهنگه، هرچی خوبی هست داره! دستپختشم محشره!

با این حال یه دلخوری دارم ازش!

دوبارم تو این 6سال ناراحتم کرده و باعث جروبحث شده

ولی در کل عالیه، اون چندبار هم عمدی نبودن

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

خوبیش مرتب و باسلیقه بودنشه، همه جور هنری داره و خوشبختانه باعث شده منم ازش یاد بگیرم. 

بدترینش دخالت کردنشه. 

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه
مادرشوهرا مگه اخلاق خوبم دادن 

همه اخلاق خوب و بد دارن

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه

همه جا دنبالمون هست مهمونی عروسی مسافرت البته شوهرمم مقصزه یعش خبر میده میگه بفهمه رفتیم شر درست میکنه😏

فوق العاده بددهن و بدجنسه

از وقتی فهمیده حامله ام یکبار حالمو نپرسیده

چندشب پیش بخاطردردخیلی شدید کلیه بستری شدم بیمارستان همه زنگ زدن حالمو پرسیدن جز این بشر

جلو ماشین که کلا در اختیار اونه ولی مهم نیست کاش دخالت نمیکرد ولی همیشه جلو مینشست

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
ازش راضی نیستم خدام ازش راضی نباشه الهی  خیلی عذابا بهم دادن من خوبی ای ازش ندیدم

اگه دوست داری تعریف کن عزیژم

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪