2821
2789
عنوان

کی از همه تنبلتره؟؟ من من

100 بازدید | 19 پست

با اینکه تاپیکای خانمی کدبانو و با سلیقه رو میخونم و دوست دارم خونه از تمیزی برق بزنه ولی برا یکی دو روزه و بعد اتمام جلوگیری میرم تو فاز تنبلی

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

غذا پختن رو با اشتیاق و ظرف شستن رو با اکراه انجام میدم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فقط میخورم و میخوابم🤪

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

جمع و جور کردن خونه و آشپزخونه و گرد گیری که نگم براتون

پس این همه خانم گل و کدبانو از کجا این همه سلیقه میارن

تو بعضی تاپیکای خونه داری میرم و با کلی عذاب وجدان تصمیم میگیرم یه تکونی به خودم بدم ولی لعنت به دل سیاه شیطون

هر چه قدر تنبل باشی اندازه یکی از کاربران تنبل نیستی میگفت دوهفته تا۳هفته یه بار میرم حمام خونم هم ت ...

خب این جور افراد تک و توکن و بی نهایت باعث میشن اعتماد به نفسم بره بالا و با خودم بگم مگه برا در و دیوار سابیدن قراره بهم مدال بدن

شیطون بدبخت

آخه چطور بعضیا خونشون همیشه مرتبه و به قول معروف روغن بریزی جمع میشه

شیطونه که نمی‌ذاره پاشم کدبانو شم

میگه تنبلی بیشتر بهت میاد

میشه دوستای کدبانو و با سلیقه تون رو تگ کنین یکم اغفالشون کنیم

تنبلی من کمتر به چشم بیاد

شما علاوه بر پخت  پز  ظرف شستن روزانه چه کاری انجام میدین؟

منظورم اینه هر رررووووززززز جاااارو میزنین یا تی  یا سابیدن در  و دیوار؟

آخه چطور بعضیا خونشون همیشه مرتبه و به قول معروف روغن بریزی جمع میشه شیطونه که نمی‌ذاره پاشم کدبانو ...

نه ببین اونا خودشون و زندگیشون دوست دارن

شما کلا فکر میکنی کلا اینکا رو کنمم که چی؟ از هم آدما رده شدی

حالا یه نفر سر خورد پاشد اومد خونتون،اونوقت بیشتر ناراحت میشی

2825
2823
2791
2779
2792