2777
2789
عنوان

خانووووووووووووما من بلد نيستم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست
من سه سال اینجوری بودم بچه دار نشدم تا خوب شدم من اب پیاز خوردم 

البته اينم بگم من هميشه كم و بيش نامنظم بودم و هرسال چكاب ميكنم حتي پارسال روز ده پري ك سونو دادم كاملا همه چي نرمال بود و فولي ١٩ داشتم ولي نميدونم امسال ك برا چكاب رفتم سونو جوابش كم كاري تخمدان بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرررسي گلم از راهنمايي هاي دلسوزانه ات

فدای تو گلم. من دیگه خودم سلطان تجربه‌م تو این زمینه 😃

همه چیو امتحان کردم. وظیفه‌م بود تجربیاتمو در اختیارت بذارم.

انشاالله ک بزودی باردار بشی عزیزم 😘❤

فدای تو گلم. من دیگه خودم سلطان تجربه‌م تو این زمینه 😃 همه چیو امتحان کردم. وظیفه‌م بود تجربیاتمو ...

مرررررسي عزيزم اخه واقعا تا حالا مشكلي نداشتم يدفه دكتر اينطوري گفت ترسيدم و همش سرم توو نته و راهكار سرچ ميكنم

البته اينم بگم من هميشه كم و بيش نامنظم بودم و هرسال چكاب ميكنم حتي پارسال روز ده پري ك سونو دادم كا ...

ب دکترت بگو برات داروهای تحریک تخمدان بنویسه ک زود بچه‌دار شی و معتل نشی. بعد هرروز نیم‌ساعت ورزش کن تو خونه. دراز نشست، حلقه بزن، طناب بزن، اینا خیلی کمکت میکنه ک تخمدانهات فعال‌تر بشن. گرمیجاتم درکنارش بخور، همونایی ک گفتم، کولاک میکنه!!

مرررررسي عزيزم اخه واقعا تا حالا مشكلي نداشتم يدفه دكتر اينطوري گفت ترسيدم و همش سرم توو نته و راهكا ...

قربونت خواهر 😘

نه خودتو الکی درگیر نکن. تو نت همه جور راهکاری پیدا میشه. ولی این کارایی ک من گفتمو انجام بده، خیلی سریع نتیجه میگیری بخدا.

ب دکترت بگو برات داروهای تحریک تخمدان بنویسه ک زود بچه‌دار شی و معتل نشی. بعد هرروز نیم‌ساعت ورزش کن ...

گفت فعلا اينا رو بخور تا سه دوره بين پريودات دوفاستون بخور و روز ١٤ پري سونو بده ببينم فوليت چنده البته من قصدم اينه ك ابان ماه اقدام كنم فعلا ميخوام رژيم بگيرم و شوشو رو تقويت كنم

چشم حتما فقط ببخشيد برا پسر راهكار ديگه چيا هست😬

چشمت بی بلا ❤

ای جونم 😁 والا راهکار خاصی نداره. همه چیز ب ژنتیک بستگی داره. گرمیجات زیاد بخورین هردوتاتون کمی تا قسمتی موثره توی شانس پسردار شدن. ولی بازم همه چیز احتمالیه و کاملاً اتفاقی!! نمیشه هیچ راه حل قطعی‌ای داد...

خوب شد راجب پرولاكتين گفتين البته نميدونم چيه دقيق،،،ولي خب راجبش نخونده بودم فقط همه راجب فوايد گفت ...

آره گلم. پرولاکتین همون هورمونیه ک شیر توی مادرا تولید میکنه. با این گیاهان دارویی پرولاکتین میره بالا. واسه همینه ک خیلی از خانومای شیرده، فک میکنن چون شیر میدن ب بچه، حامله نمیشن و بیخیال نزدیکی میکنن و یهو از شانسشون میزنن دوباره حامله میشن 😂 این هورمون پرولاکتین اگه از ی مقدار مشخصی بیشتر بشه مانع بارداری میشه. بعد انقدر طول میکشه و باید داروهای مختلف بخوری تا فقط پرولاکتین بیاد پایین.