2777
2789
عنوان

کیا از اسمشون ناراضی ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 163 پست

تو اقوام ما اعظم نامی بود و خدیجه نامی که زن داداش خواهرشوهر هستن یکیشون گذاشت صبا ،بکیشون هم گذاشت مونا💚😅 به همین راحتی ما هم با اسم جدید صدا میکنیم

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل ما که هر کی اسمشو دوست نداشت یه اسم جدید واسه خودش گذاشت.راحتم جا انداخت تو اطرافیان

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
من یه حکیمه میشناسم یه دختر جوون باکلاس اصلا اسمش به چشممون نمیاد اگه میشه بگو مخفف اسمتو صدا کنن

مثلا حکی😂😂

اگه کوثر باشه چی صدا کنن پروفسور؟؟😂😂😂

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
بعد اینهمه سال چه جوری به همه بگم منو این اسمی صدام کنید ؟

به راااحتی . بگو دوستش نداشتم عوضش کردم .

اگه متاهلی اسم‌جدیدتو بگو همسرم این اسمو خییییلی دوست داره 😊

یا اگه مجردی بگو گفتم قبل ازدواجم اسم مورد علاقمو بذارم رو خودم واسه همسرمم عادی باشه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...