2777
2789

سلام من دکترم این ماه بهم گفت از روز سوم پریود تاهشتم پریودی روزی ۳تا کلومیفن صبح بخورم ۳تا لتروزول عصر بخورم.

هرروزم متفورمین ی دونه بخورم 

خواستم بدونم کسی بوده این مقدار مصرف کرده باشه ونتیجه گرفته باشه؟؟؟واینکه ۶تا قرص تو ی روز زیاد نیس؟؟؟

من تیرماه از 5پریود شبی دوتا کلومفین خوردم روز 14پریود رفتم سونو واژینال فولیکول21داشتم دکترم امپول داد و گفت اقدام کن بنظرت این ماه باردار میشم😢

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
من تیرماه از 5پریود شبی دوتا کلومفین خوردم روز 14پریود رفتم سونو واژینال فولیکول21داشتم دکترم امپول ...

ان شاا.. عزیزم توکلت بخدا 

من نمیدوم چرا گفت ۶تا قرص بخورم تو ی روز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 

خب به خاطر همونه منم سه ماه متفورمین خوردم خداکنه نتیجه بگیرم خسته شدم از این دکتر رفتن برام دعا کن😢😣

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤

سلام منم۱۵مرداد میشه ۳ماهه که دارم متفورمین میخورم ۲۹تیر موعدم بوده فعلا خبری نیست بی بی هم زدم منفی بوده.دیگه نمیدونم به چه علت پریود نمیشم.این سری دکتر بهم لتروزول داده از شب ۳ پریودی شبی ۱دونه بخورم تا ۵شب فعلام که خبری از پری نیست تا بتونم لتروزول بخورم

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭