2777
2789
چه جالب این نظریه هم رد شد خدا پسرتونو نگه داره عزیزم 

ممنون گلم.😍

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
خب منم‌گرمم ک

بعدم سعی کن تو روز تخمک گذاری رابطه داشته باشی و دو سه روز قبلش بی رابطه باشی

ولی همه چیز دست خداست من خیلی دلم دختر میخاست ولی الان ک پسر شده خیلی دوسش دارم

انشاا... پسر دار میشی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از کیت تخمک گزاری استفاده کردم.دقیقا روز تخمک گزاریم رابطه داشتیم.اول باید خانوم ارضا بشه بعد،اقا.من قبل رابطه هم از جوش،شیرین استفاده کردم.نزدبک یه سال هم بود که عرق کاسنی میخوردم

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤

استارتر جان شما حتما باید چند ماه حداقل سه ماه قبل برنامه ریزی کنی 

تعیین جنسیت صد در صد نیس با رژیم و این. ها اما 70 درصد کسایی که رعایت کردن کامل پسر دار شدن

باید از سه ماه قبل حتمابرنامه ریزی داشته باشی  حتما مرد مهمه چون پسر زایی از مرد هست اما شما  هر دو شروع خوردن عرق کاسنی کنید و خرما و گرمیجات بخورید مثل نخل خرما هر صبح عسل و سیاهدونه. دان فلفل.به کل لبنیات حذف کنید

باید حالت اسیدی بدن را تبدیل به قلیایی کنید تا کروموزوم y به xغلبه کنه 

حتما از کیت تخمک گذاری استفاده کن که دو تا خط که داد تخمک آزاد میشه و در روز تخمک گذاری احتمال جنسیت پسر 90 درصده

میتونی از برنامه که تو گوگل هست کمک بگیری 

اما کیت بخر هر ماه امتحان کن و تعیین کن دقیق روز تخمک گذاری رو 

باید محیط بدون استرس و تنش باشه

خیلی ریلکس رابطه داشته باشید و اول خانم ارضا بشه

اگه میخوای خیلی خیلی دقیق رعایت کنی برو بزن نت رژیم پسر زایی

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
چطوری بدنمو قلیایی کنم...از کجابفهمم اسیدیه بدنم یاقلیایی

همین رژیم غذایی مثلا خوردن توت فرنگی باعث میشه قلیایی بشه

یا برای قلیایی کردن واژن استفاده از محلول آب و جوش شیرین 

توی نت. کامل هست هر چیزی بخای بزنی میاد یادداشت کن برنامه بریز بعد اقدام کن 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝