فااانوس مدیر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1269 عنوان پسردار بیان ی لحظه خواهش میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 91 پست کیا بابرنامه پسردارشدن...میشه بگید چکار ها کردین؟؟خواهش میکنم ازتون...لطفا🙏 1398/04/31 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی7700 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4721 خدا بهت بده آن شاء الله اسی چرا ای وی اف و اینا نمی.کنی ک تشخیص جنسیت هم بشهمیگن قبل اقدام قهوه بخوره مرد خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه
76mehrnoosh عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 7800 با برنامه نبوده ولی همیشه شوهرم صبحانه کامل میخورد این خیلی تاثیر داره سیب گلابی هم هر دومون ... شوهرمن ک صبحانه نمیخوره حالت تهوع میگیره.فقط ساعت11.10ی چیزی بایدبخوره.میوه هم اصلا دوس نداره بزور ندم نمیخوره.پس چرا من پسردارم؟ حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه وگرنه میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀 عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰ به امیدموفقیت🖐
morabaa عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 8155 عزیزم من ی دختر نازدارم برای بعدی میخام اقدام کنم همسرم وخودم خیلی پسربچه هارو دوسداریم...می ... متوجه شدم عشقم❤❤❤خدا دخترتون حفظ کنه وبه زودی زودصاحب یه پسر نازم بشین
فااانوس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1269 متوجه شدم عشقم❤❤❤خدا دخترتون حفظ کنه وبه زودی زودصاحب یه پسر نازم بشین ممنونم گلم برام دعا کن
آلبالوجان عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 شوهرمن ک صبحانه نمیخوره حالت تهوع میگیره.فقط ساعت11.10ی چیزی بایدبخوره. میوه هم اصلا دوس نداره بزور ... دلایل برای پسر دار شدن صرفا اونا نیست 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
mamansoli عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 7356 جمله اخرت فقط😐🤦♀️🤦♀️ درست میگه عزیزم دکترا هم میگن البته ببخشید من جواب دادما😘
حلیجوجو عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 733 ممنونم گلم برام دعا کن استرس نداشته باشید موقع اقدام ریلکس باشید فقط ب فکر لذت از رابطه باشین و هر دو عطش داسته باشین برای رابطه ب نظرم این خیلی مهمه
فااانوس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1269 خدا بهت بده آن شاء الله اسی چرا ای وی اف و اینا نمی.کنی ک تشخیص جنسیت هم بشه میگن قبل اقدام ... ای وی اف گرونه واین که احتمال اینکه ب تولد برسه۳۰درصده...و اینکه ای وی اف میگن خیلی درد و عوارض داره...شما کسیو میشناسی ک ای وی اف جنسیت کرده باشه
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5689 من نه به نیت پسر دار شدن اما کلن گرمیجات بیشتر میخوردم همیشه چون دوست داشتم و اینکه اغلب قبل از همسر یا با هم به ارگاسم میرسیمالانم تو دلیم پسره توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
*پرژین*22553 عضویت: 1392/01/15 تعداد پست: 3023 رابطه ی عمیق😁خیلی عمیق🙊😂😂😂 😂😂😂😂😂خیلی خیلی خیلی خیلی عمیق یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
فااانوس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1269 استرس نداشته باشید موقع اقدام ریلکس باشید فقط ب فکر لذت از رابطه باشین و هر دو عطش داسته باشین برای ... چ جالب نمیدونستم
ریحان111 عضویت: 1393/06/14 تعداد پست: 2713 استرس نداشته باشید موقع اقدام ریلکس باشید فقط ب فکر لذت از رابطه باشین و هر دو عطش داسته باشین برای ... به نظر من هم استرس خیلی مسئله مهمیه. من شنیدم کسایی که توی محیط استرس زا هستن بیشتر دختر دارن. درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
zahrabalam عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 10103 سلام گلم برای پسردارشدن اولا بایدتوکلت بخداباشه وازخودش بخوای دوما فقط گرمیجات مصرف کنید واینکه طبع همسرتون گرم باشه وهم چنین شما ازسه ماه قبل شربت عسل وسیاهدانه بخور توبرنجت همیشه زیره بریزشربت هات روبا شیره نبات بخور سیب وموز وانبه وکسمش وخرما زیاد مصرف کن واینکه حتما تواقدام سعی کن ارگاسم بشی. دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️