2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی و تند خو چیکار کنم 🙁😢

| مشاهده متن کامل بحث + 53317 بازدید | 86 پست
خوب این خیلی بده فکر کنم احساساتتون سرکوب شده و بی تفاوت شدید خوب از یک مشاور کمک بگیرید به فکر سلام ...

اتفاقا امروز خیلی بفکر رفتم اخه واقعا خودم نمیدونم الان این مشکل محسوب میشه یا ن ،حتی با دوستای همسرم که خیلی حرف میزدیم و خوب بودیمم عجیب غریب شدم ،هفته پیش دعوتشون کردم مهمونی چون جند بار رفنه بودیم من دعوت نکرده بودم شوهرامون یجا کار میکنن ،دیر میان همیشه خانوما زودتر میان زنگ نزدم که زود بیان هی دست دست کردم. هی میگفتم زشته اونا همیشه به من زنگ میزنن بعد گفتم ول کن بابا زشت چی اگه یوقت گفتن بگو من فکر کردم خودتون میاید منتظر شدم نیومدید ،همینکارم کردم ،زنگ نزدم ،وقتیم اومدن برخلاف همیشه دلم میخواست همش تو اشپزخونه باشم از ظرف شستن لذت میبردم دوستداشتم سرگرم باشم اخرش از بس غر زدن ظرفامو جمع نکردم وقتیم نشستم درمورد یکی که رفته خواستگاری و... داشتن حرف میزن نظرمو پرسیدن از جانب خودم یه چیز کوتاه گفتمو بعدش کلا شنونده بودم درصورتی. که قبلا بیشتر از همه صحبت میکردم ، حتی هی میگفتن چقد لاغر شدی و ... من میگفتم واقعا خودم اینجوری فکر نمیکنم اخر شگهرم گفت میره باشگاه اصلا دوست نداشتم درمورش حرف بزنم کلا هم حرف نداشتم انگار اولین باره تو اون جمع هستم ن اینکه از قصد فاصله بگیرما قبلا باهار سعی میکردم خوددار باشم اما روحیه اجتماعیم اجازه نمیداد اصلا هم منزوی نیستم میرم خرید میرم بیرون میرم باشگاه کلی تمرین میکنم اونجا یه دختره رو دوستدارم باهاش حرف میزنم و بگرمی احوال پرسی میکنم حالات افسردگی وگوشه گیری ممتد که غمگین باشم ندارم اصلا 

برسه روزی که منم تیکر بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک کلا ندیده و نشنیده میگیرمش تازگیا دارم برا خودم و بچم زندگی میکنم فقط کاری بش ندارم چون دیگ اعصا ...

شوهر من بد اخلاق نیست ولی بی عاطفه است زیاد بهم محبت نمیکنه مثلا رفته بودیم یه جای تفریحی با جاریم و برادر شوهرم اونا رفتن بگردن به شوهرم گفتم بیا ما هم بریم نیومد گف بزار اونا هم بیان منم ناراحت شدم که چرا اونا که رفتن مگه به ما گفتن 

گفتم بیا بریم نیومد تنها رفتم که بیاد ولی نیومد خیلی ناراحت شدم  این یه نمونه اش بودمنم تصمیم گرفتم کلا بیخیالش شم و برا خودم و پسرم زندگی کنم و باهاش کاری نداشته باشم و ازش توقع نداشته باشم

اتفاقا امروز خیلی بفکر رفتم اخه واقعا خودم نمیدونم الان این مشکل محسوب میشه یا ن ،حتی با دوستای همسر ...

سعی کن برای خودت زندگی کنی به شوهر و حرف هاش زیاد توجه نکن سعی کن دنبال علایقت بری که خیلی برات لذت بخش هست اگه همینطوری ادامه بدی به سوی افسردگی میری . البته شما بچه نداری و تازه یکساله که ازدواج کردی می تونی در مورد ادامه رابطه با شوهرتان هم فکر کنی که آیا می تونی با همچین آدمی ادامه بدی یا نه . چون ممکنه در آینده آسیب های جدی روحی و جسمی هم از طرف ایشون بخوری و حتی بدتر با بچه که کارت خیلی سخت میشه ببین اگه خانوادت حمایتت می‌کنند مشکلتون را با خانواده در میان بگذارید که همسرتون را مجبور کنه عصبانیتش کنترل و درمان کنه یا شما ازش جدا بشید چون این زندگی به درد نمیخوره که با آسیب های روحی و جسمی همراه باشه همون مجردی بهتر از اینجور زندگی کردن هست عزیزم مراقب روح و روانت باش.

فقط خدا ❤️❤️❤️
سعی کن برای خودت زندگی کنی به شوهر و حرف هاش زیاد توجه نکن سعی کن دنبال علایقت بری که خیلی برات لذت ...

خانوادم ،دلیل همون دعوا شدن،خانوادمم بدتر از همسرم ،دقیقا همین راهو انتخاب کردم همش باخودم دارم حال میکنم دوستدارم همش تو باشگاه باشم  دوستدارم برم کتاب بخرم ،من خیلی به همسرم علاقه مندم میدونم اگه نباشم بیشتر از من اون اسیب میبینه مطمینم دیگه به زندگی برنمیگرده میدونی چطوری شدم حس میکنم دیگه به کسی برای زمدگی نیاز ندارم  حتی برای مادرم که الان یک ماهه قطع رابطه کردم دلم تنگ نشده  ،من اصلا دوس ندارم افسزده بشم بخاطر این ادمایی که حتی تحمل داد زدنتم ندارن چه برسه مریضی فقط میخوام پیگیر این قضیه باشم و مطمین باشم از لحاظ روانی اسیب ندیدم خداروشکر مطالعات و اطلاعات زیادی دارم سعی میکنم مراقب خودم باشم ،حتی به همسرمم گفتم هرجا دیدی خسته ای فقط بگو که جداشیم مطمین باش به نتیجه میرسی ،اما میدونم که مشکلاتمون قابل حله مقاومت و خریت همسرم مانع شده  طلاق گرفتن من مطمینا اسیب های بیشتری میزنه گ زندگیم بهتر نمیشه

خانوادم ،دلیل همون دعوا شدن،خانوادمم بدتر از همسرم ،دقیقا همین راهو انتخاب کردم همش باخودم دارم حال ...

عزیزم همین باورهای تو را من داشتم اوایل زندگیم منم همسرم مثل شما و اخلاق و روحیاتم هم مثل شما یک مدت مثل شما بی تفاوت شده بودم و همین حس را داشتم که بعد از طلاق بیشتر از من همسرم ضربه میخوره ولی اشتباه فکر میکردم ما زن ها چون روحیه عاطفی قوی داریم اینطور فکر می‌کنیم ولی مردها اینطور نیستنند در همه حال به فکر خودشون هستنند چه قبل از طلاق چه بعد از طلاق بیشتر به فکر خودت باش دلت به حال همسرت نسوزه چون اون دلش به حال تو نمیسوزه اگه میسوخت جلوی خشم و عصبانیتش را میگرفت و ضربه روحی به تو نمیزد.

فقط خدا ❤️❤️❤️
عزیزم ما زن ها اینطوری هستیم ولی شما هم زیاد تو دار نباش برای مشکلت دنبال راه حل باش واگرنه آسیب هاش ...

تنها راه حلش اینه که یکم جلو عصبانیتشو بگیره با یه ادمی که نمیشه دو کلام حرف زد چیکار میشه کرد اخه🙁 

عزیزم همین باورهای تو را من داشتم اوایل زندگیم منم همسرم مثل شما و اخلاق و روحیاتم هم مثل شما یک مدت ...

همسر من بیماره ،بیماریشم لز دوران کودکیش و رفتاری های ضدو نقیض پدرش نشات گرفته

شوهر من بد اخلاق نیست ولی بی عاطفه است زیاد بهم محبت نمیکنه مثلا رفته بودیم یه جای تفریحی با جاریم و ...

خوب مشکل منم بی عاطفگیشه زیاد بد اخلاق نیس بیشتر بی حسه😶😞

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
[QUOTE=98177318]من خودم عصبی ام مثل شوهرت اصلا فک نکن اینجور ادما با بحث و یک به دو و قهر خوب میشن ب ...

عزیزم به مادرش ربطی نداره این چیزا ارثین سیم پیچی مغزش اینجوریه که زود جوش میاره ممکنه جد در جد پدربزرگی چیزی مغزش این حالتی بوده شانس به شوهر تو هم ارث رسیده هیچ انسانی کامل نیست یکی به صورت ارثی چاقه یکی ارثی دیابت داره یکی فشار خون یکی هم عصبی یکی هم سرد مزاجه گل بی خار خداست خود شما هم ممکنه مشکلاتی داشته باشی همه چیت که تکمیل نیست بهتره هر مشکلی از راهش ادم بره مغز ادمی که زود جوش میاره باید با محبت و ارامش رام کرد نه با دعوا و مقابله به مثل 

شوهرم ادم خوبیه مهربونه تو همه چی باهام مشورت می کنه حتی مسایل کاریش .اخلاقش خوبه.فقط دوتا عیب داره ...

بدم میاد از این کاراشون ، همسر منم میره تو ماشین میشینه !!  من باید همه چی جمع کنم ببرم ، چراغارو خاموش کنم همه  چی  چک کنم درو قفل کنم . کلی هم وسایل تو دستم .  منم دیگه الان اصلا عجله نمیکنم . میزارم نیم ساعت تو ماشین بشینه حوصلش که ترکید تا دوباره برگرده جمع کنه باهم بریم . 

بزار من بهت بگم مرد اگر عصبی و تند خو هست همون تو دوران نامزدی یا عقد یا دوستی تمومش کن جدا شو وگرنه تا آخر عمر بد بختی 

بچه ات هم خوی بابا شو تکرار می کنه اونوقت یه مهمونی ساده هم نمی تونی بری 

مرد عصبی و بی محبت بودنش مساوی ه با بد بختی تمام 

عزیزم همون اول باید توجه میکردی...اخلاق خیلی مهمه..از هرچی که ایشون داشتن ،مهمتر..اینم چیزی نبوده که ...

یک کلمه از مادر عروس نمیدونم چرا امثال تو فکر میکنن حرف نزنن لالن

یک کلمه از مادر عروس نمیدونم چرا امثال تو فکر میکنن حرف نزنن لالن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ادمای بیچاره ای مثل تو که فقط بلدن بددهنی کنن چه ارزشی دارن😂😂راحت باش ،هرچی میخای بگووووووووو جوووون

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

سلام عزيزم 

ميدونى بعضيا هستن كلا از همون اول خيلي عصبي و قاطي هستن ناراحت نكن خودتو    اين جور افراد فقط بايد تحت نظر روانپزشك باشن تا بتونن خشم خودشون رو كنترل كنن    چيز بدي نيست منم خودم خيلي  استرسي و يكم عصبي بودم ولي رفتم روانشناس  يه نوبت گرفتم ويزيت شدم باهام حرف زد با يه جلسش نصف مشكلاتم حل شد  و واقعا الان خيلي بهترم منم بهتون پيشنهادم اينكه به جايي كه همچين مشكلاتي رو در   ني ني سايت مطرح كنيد مثلا برين مشاوره يا از ادمي كه با سواد باشه الگو و يا راهكار بگيريد خيلي بهتره يكي مياد ميگه ساعت ٩ بزارش دم در نميدونم اينجوير باش رفتار كن باور كن عزيزم هيچ كدوم از اينا راهكار خوبي نيستن :) از راه درستش وارد بشو چه اشكال داره اول خودت برو و موقعيتت رو براى دكتر توضيح بده ببينه چيه  چه اشكالي داره سخت نگيرين:)❤️

زندگيتون پر از عشق محبت سلامتي ❤️🥺💜