2777
2789
عنوان

شما هم مقصر بودين؟؟؟!!!

120 بازدید | 7 پست

هميشه از اشتباهات آقايون ميگيم كه... 

ولي تا حالا كسي بوده كه خودش تو تيره شدن رابطش با همسرش يا خراب شدن زندگيش مقصر بوده باشه؟؟؟!!!( حالا منجر به قهر شده يا جدايي يا...)

فقط واسه اينكه برامون يه هشداري باشه كه همچين اشتباهاتي رو ما هم مرتكب نشيم و برامون درسي باشه ميپرسم

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

همیشه توبحث ودعوا دوطرف هم مقصرن من اینجا هیچکسو قضاوت نمیکنم حق هم نمیدم چون ازیطرف هیچی نشنیدیم 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا بحث مقصر بودم آره....ولی بحث جدی نداشتیم تاحالا

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

اینجا که اغلب عروس ها فرشته هستن و خانواده هاشون همه با فرهنگ و خانواده شوهر قوم الظالمین و بی فرهنگ.

اما من خودم توی اولین مشکلم با خانواده شوهرم خودم مقصر بودم ، نسنجیده عمل کردم ، برام تجربه شد با سیاست رفتار کنم

بله.. میتونستم با زبون خوش مشکلاتمو بگم.. عاقلانه رفتار کنم..اگه تأثیر نداشت از همون اول از مشاور کمک بگیرم..نه که مدام غر بزنم و گریه کنم و بحث و داد و فریاد و درگیری ایجاد شه و رابطمون تلخ و سرد شه.. 

🖤

همیشه توبحث ودعوا دوطرف هم مقصرن من اینجا هیچکسو قضاوت نمیکنم حق هم نمیدم چون ازیطرف هیچی نشنیدیم&nb ...

منظورم همون جرقه ي اول، اون حرفي كه نبايد زده ميشده و زده شده يا اون كاري كه نبايد انجام ميشده و انجام شده....

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
منظورم همون جرقه ي اول، اون حرفي كه نبايد زده ميشده و زده شده يا اون كاري كه نبايد انجام ميشده و انج ...

اهان

اوایل ازدواج من چون سنم کمتر بود،لجبازتر بودم

ولی گاهی همسرم چون هم زودرنجه هم زیادی منطقیه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"