2777
2789
عنوان

کی شوهر آروم و کم حرف داره

379 بازدید | 17 پست

خیلی کم حرفه. تا باهاش حرف نزنی حرف نمیزنه. حوصلم سر میره.

کلا دعوا و دادو بیداد هم بلد نیست.

گیر نمیده به هیچی . خیلی مهربون و همیشه سربه زیر.

دلم گاهی میگیره . 

محبت میکنه ها حتی حرف عاشقونه میزنه یا میفرسته برام اما در ک ل شوخ و پرسروصدا نیست.

نهال خانوم مامانی عاشقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام مثل خودم شر و شیطون باشه گاهی. 

از سرو کله اش بالا میرم. نگام میکنه. یه لبخند ملیح و دست میندازه گردنم و میشینه . دست میکشه رو موهام و میگه آروم شیطون.

اوج احساسشه این در مقابل شیطونی هام

نهال خانوم مامانی عاشقته

ناشکری چرا. شبا من خستم اون درس میخونه نمیزاره من برم بخابم میگه بشین اینجا من درسمو بخونم انقد ورررررر میزنه مخمو میخوره اخرشم صب کسل میام سرکار. نمیدونم این همه انرژی رو از کجا میاره

ناشکری چرا. شبا من خستم اون درس میخونه نمیزاره من برم بخابم میگه بشین اینجا من درسمو بخونم انقد وررر ...

خوشبحالت من اینقد دوسدارم مردپرحرف دعواهم میکنم فقط نگام میکنه بعدمیگه تموم شد یعنی دوسدارم خودموخفه کنم

شوهر من، خیلی ارومه از دیوار صدا در بیاد از اون نمیاد

کلا گیر نمیده ، آزاد آزاد هستم ، کلا انگار نیستش خونه

همش توخودشه ، اوایل ناراحت بودم اما الان خوشحالم 

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
بله متم همین مشکلودارم میگم بیاحرف بزنیم میگه ازچی بگم

دقیقا !!!!

یه عالم حرف میزنم عین کلاغ قار قار میکنم . آخرش با یه جمله جواب میده.

دیشب غر زوم مانتو ندارم. فلان ندارم من بد تیپ شدم . نی نی بدهیکلم کرده لباسام تنم بد میشه . گوش داد و گوش داد گوشی به دست آخرش گفت هیچیت نشده خودت حساسی. پول زدم برات برو بازار خوب میشی.

یه کلمه بگو لباس میخوام .

نهال خانوم مامانی عاشقته
دقیقا !!!! یه عالم حرف میزنم عین کلاغ قار قار میکنم . آخرش با یه جمله جواب میده. دیشب غر زوم مانتو ...

والا خوب جواب داده شوهر من بود یه کلمه میگفت باشه😬😬😬

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

هرچیزی اعتدالش خوبه من ازاولین روزی ک عقدکردیم بهش گیردادم ولی الان 5ساله ازش میگذره واسم عادی شده نگید مرداینطورخوبه هرچیزی ب اندازش خوبه ن شورشور ن بی نمک من وقتی مردای دیگه رومیبینم اینقدباهم حرف میزنن دق میکنم توجه خیلی بهم میکنه ولی کم حرفه تا بیام ازیکی حرفم بزنم میگه صلاح خویش خسروان دانند😈

خوش به حالتتتتتتتتت خواهررررر تو از بندگان برگزیده خدایی برو و شاکر باش

کسل کننده اس.

فک کن دعوا میکنم. شر شر اشک میریزم. حرص میکشم . میاد یه کلمه میگه ببخشید . گریه ننکن پاشو بخواب !!!!

مشکل حل نمیشه. حتی اگه تقصیر منم باشه اینو میگه فقط.

نهال خانوم مامانی عاشقته