2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ ساعت اما همش میره جای قسط بچه ها خیلی اذیتم حس میکنم میخوام سکته کنم خودمو شوهرم مثل پیرمرد پیر ...

ماهم همینجوریم ولی حالمون به این شدت بد نیست که 🤔🤔  همچنان میخندیم و سرخوشیم و گاهی ولخرجی میکنیم میریم بیرون فلافل میخوریم و دور دور میکنیم تا پارک محل و برمیگردیم... گاهی هم هوس جوجه میکنیم کت و بال میگیریم تو خونه جوجه میزنیم به بدن و فوق العاده احساس خوشبختی بهمون دست میده😂😂

تازه دکوراسیون خونه و پرده ها هم سالی دوبار عوض میشن ، به این ترتیب که مبل ها میرن اونور و تی وی این ور ،  و پرده ها هم ۶ ماه با زیر پرده ای استفاده میشن و ۶ ماه بدون زیر پرده ای ، برای تغییر شدت نور منزل که با تغییر نور تنوع بیشتری ایجاد میشه ... 

فکر کنم ما دیگه ضدضربه شدیم ک الکی با جیب خالی خوشحالیم😂😂

متوجه شدم چون فقط کارگری ساعت کاری بالا و حقوق پایین داره متاسفانه  تا آخر عمرم بخور نمیره 😥

دقیقا 

با دو تا بچه واقعا همون بخور نمیر هم نیست گاهی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
چرا عزیزم الان کارگرا ک حقوقشون دوونیم سه تومن شده

جدیدا با اضافه کاری و حق اولاد و... شده ۲ تومن😶😶

۲ تومن واسه چهار نفر که یکیش هم مشکل داره و هزینه های خاص داره کافیه یعنی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**