2777
2789
آخ عزیزم....😶😶😶 خیلی ناراحت شدم و غم تو دلم نشست.... ان شالله به امید خدا ، اوضاع شما و همه بهت ...

عزیزدلم ممنون بابت دعاهای قشنگت و این همه چیزای خوبی که گفتی

خیلی شرایطت مثل منه 

خصوصا دوسال خرید لباس و ماشین همیشه تعمیرگاه لازم و قسط و اینا😅

فقط یادت باشه که تو نی نی داری برای تک تک لحظه هایی که خدا بهت لطف داشته شکر گذار باش

منم شاکرم ...انشاءالله که دعایی که درحقم کردی اجابت بشه عزیزدلم

میدونم میگذره این روزا توکل به خدا

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزدلم ممنون بابت دعاهای قشنگت و این همه چیزای خوبی که گفتی خیلی شرایطت مثل منه  خصوصا دوسال ...

فک‌ کنم‌ شرایط هفتاد هشتاد درصد جوون های امروزی مثل ما باشه از بس اوضاع اقتصادی مملکتمون خراب شده... ان شالله درست بشه...

عزیزم من ک قدرشو میدونم و شکرگذارم... سر زایمانم حتما به یادت هستم و دعات خواهم کرد... توئم دعا کن سالم بیاد بغلم ... تو سونوهاش مشکل دیده بودن و گفتن آمنیو کن؛ ک طبق معمول دستمون خالی بود و هزینشو نداشتیم... 

دلم مثل سیر و سرکه میجوشه و از عید تا حالا ک آنومالی رفتم و اینو بهم گفتن یه خواب راحت نداشتم... بارداریم زهرمارم شده...  اگر تاپیکای اولم و خصوصا اون قصه من و نازنینمو بخونی میفهمی چی کشیدم...  برام دعا کن سالم بیاد تو بغلم و خدا دیگه با بچه مریض امتحانم نکنه... 

ببخشید اگر کامتو تلخ کردم عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.