2777
2789

استارتر مشکل از پدر مادر خودته

فردا نمیتونن به عروس بگن بالای چشمت ابرویه 😄 هر چیزی اندازه داره خب

شما هم از دارایی های پدرتون سهم دارین

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان طبقه ی بالای خونه بابام میشینم ولی فقط میشینم از من ک نیس من دوتا برادر دارم پس اونا چی یکم وجدانم خوب چیزیه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
حالا منو بزور شوار دادن به یه خانواده به غایت خسیس. بخدا بزور دوتا تیکه طلا برام خریدن با هزاراتا من ...

عزیزم  هرگز برای نداشته های خودت داشته های دیگرانو زیرسوال نبر

پدرمادرت میخاستی برن با خانواده شوهرت دعواکنن؟

یاالان بگن چون دخترمون اینجوری،شد پسرمونم اونجوری کنیم؟

نمیشه که تقاس خانواده شوهرتورو که عروستون بده 

میدونم خوشبختی براردرت برات افتخاره مایه ارامشه پدر مادرته و بالطبع سربلندیع تو 

تنها حقی که الان تپ داری اینه که بامادرت حرف بزنی بهش بگی مامان جا اون پسرتونه منم دخترتون اگر برااون دومیلیارد خرج کردید منم حق دارم 

اگر پدرت وسع مالی داره بگو برات یک اپارتمان بخره  

فقط این حق رو داری والسلام

من خودم عکس خریدای بله برونم هست تو تاپیکام خرید عقدمم هفته بعده هیچییییی ما نمیگیریم جز حلقه و ساع ...

نخیر ناراحتم چون پدرومادرم برای منه دخترشون هیییچکدوم از اینارو نخواستن. گفتن قانع باش و بساز

شما جواب بله نداده باشین میگین خونه بزن به اسم پسرت ماشین براش بخر یلدایی مفصل بیار 😐😐😐

برای من همون جلسه معارفه گفتن

رسممامون رو توضیح دادن مامانم اینا ک برا عروس هر مناسبت طلا و کادو میارن عید قربون گوسفند میارن

تازه خاهر نامزدم ب من متلک انداخته بود مامانم شست گذاشتش کنار

چون برای دختر اگه خانوادش ارزش قائل نشن و پشتش درنیان نباید از خانواده پسر توقع احترام و عزت داشت

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.
نخیر ناراحتم چون پدرومادرم برای منه دخترشون هیییچکدوم از اینارو نخواستن. گفتن قانع باش و بساز

عزیزم توام گهگدار برو قرض بگیر ازشون پول و کمک بخواه ولییییی اصلاااااا ناراحتیتو بروز نده تابلو نشه علتش

پسری که همه چیز بهش بدی بعدا محل سگتم نمیذاره.

اگر قرار بود به عقايد هم احترام گذاشته شود، اين جهان هنوز درگير الاغ و شُتُر، شپش و طاعون بود. چرا كه در ازاى احترام نگذاشتن به عقايد عموم بود كه جهان پيشرفت كرد، هموطن گرامى!

مشکلت دقیقا مثل من هست منم خیلی ناراحت بودم خانوادم هم فهمیدن اما بازم حق به جانب رفتار میکنن

اما خدا خواست و یه دفه کل زندگیم از این رو به اون رو شدخدا خیلی کمکمون کرد و الان خانواده هامون در تعجب زندگیه ما هستن درسته که از لحاظ مالی مشکل ندارم امااا باز با این حال یه غمی ته دلم حس میکنم چون از طرف خانواده شوهرم که اصلاااا حمایت نشدیم خانواده حودم هم تا حدودی کمک حال بودن

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
 ببین بنظرم پدرت مادرت هر دو شما رو ب ی اندازه دوس دارن و ب ی اندازه خوشبختی شما واسشون مهمه&nb ...

اره دقیقا بعد الان جامعه و توقعات و ارزش‌ها با دو سال پیش تفاوت داره

الان همه چی سطحش رفته بالا

به نظرم یه خونه و ماشین و مغازه دارن الان میدن به داداشت.حداقل یه خونه یا زمین باید بدن به تو.هر دو بچشونین چه فرقی داره.تحمل دارن ببینن دخترشون سختی میکشه ولی پسرشون نه.والا خانواده شوهر ما برعکسن .هر چی دارن میدن به دختر و دومادشون

و

انقدر این توقعات عجیبه واقعا؟

خب از اول خوبه که خواسته هاشون رو گفتن میتونید قبول نکنید!

منم دوس ندارم تو خونه ای که به نام همسرم نیست زندگی کنم که پس فردا بندازنم بیرون

ماشین هم که از واجباته هر زندگی ای هست

پس اندازهم باید بدونن چقدر داره که میتونه از پس مخارج بربیاد یانه

در مورد خرید اون وسایل هم حتما رسم دارن شما اگر رسم ندارید قبول نکنید

وطیفه پدرتونه که پسرشو حمایت کنه