2777
2789
بابای من محاااله اینطور باشه

اگه اینطور بود الان اینجا تاپیک نمیزدین که چرا فرق میزارن بین پسر و دختر من نمگم باباتون بده اما ادمیزاده همون طور که این همه در حق شما ظلم کرده ممکنه بازم تکرار کنه

اره دقیقا بعد الان جامعه و توقعات و ارزش‌ها با دو سال پیش تفاوت داره الان همه چی سطحش رفته بالا

درسته اما بعضی خانواده ها عقیدشون اینه که فقط پسرو باید ساپورت کنن

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید می دونستن از اون بهتر برات خواستگارنمیاد

من خیلی خیلی زیباتر از این دخترم. ارشد بهترین دانشگاه تهران!! خانواده ی اصیل و اسمو رسم دار!! چرا بهتر نمیومد. نخیر پدرومادرم براز دختر ارزشی قائل نیستن متاسفانه

این حسادت نیست که ، به حق و حقوق خودت فکر میکنی و تبعیضی که پدر و مادرت گذاشتن .       ...

تازه الان اگه عادلانه برای دختر خودشون کرده بودن

میرفتن به خانواده عروس میگفتن ما برای دخترمون اینکارو رسم داریم کردیم اونکارو کردیم که اونا حداقل دهنشون بسته میشد عین خواستگاریای دهه ۴۰ حساب بانکی نمیپرسیدن

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲
انقدر این توقعات عجیبه واقعا؟ خب از اول خوبه که خواسته هاشون رو گفتن میتونید قبول نکنید! منم دوس ن ...

تمام این توقعاتو همه ی خانواده دختر دارن اما کیه که عمل کنه نمونش حانواده شوهر من اولش با کلی وعده اومدن جلو بعد کمک مالی هم میحواستن ازمون 

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
درسته اما بعضی خانواده ها عقیدشون اینه که فقط پسرو باید ساپورت کنن

ولی ب نظرم اسی اگه سال ۹۸ ازدواج میکرد پدر مادرش جهاز و ی ماشین میدادن بهش چون دارن

الانیا خیلی فرق کردن 

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.
تازه الان اگه عادلانه برای دختر خودشون کرده بودن میرفتن به خانواده عروس میگفتن ما برای دخترمون اینک ...

بابا طبیعیه میپرسن

برا من رک تو جلسه خاستگاری درامدشو پرسیدن

داراییشو چی داره خونه مغازه ماشین

طبیعیه

دختر ارزش داره کالا نیس ک ردش کنن بره 

ببین استارتر خانواده شوهرمنم دقیقا همینجوری هستن

خیلی خیلی خسیسن منم عین شما خرید بازار نداشتم حتی همون اتومو روهم نخریدن همون مانتو روهم نخریدن!

حتی لباس عقدمو هم مامانم برام خرید 

کلا برای جشن عقدم شوهرم فقط پول اتلیه وسفره عقد رو داد

بهترین جهیزیه رو هم بردم از لحاظ ظاهری وخانواده هم هیچی کم ندارم

ولی من مقصر خانوادم رو نمیدونم! مقصر خانواده شوهرم هستن! 

از الانم به مامانم گفتم هروقت عروس گرفتیم بهترینارو براش فراهم میکنیم که عین من دلگیر نباشه از خانواده شوهر!

حتی داداشم میگه من از عروسی بدم میاد میگم حق نداری چیزی بگی باید باهمسر ایندت تصمیم بگیرید

شما باید خوشحال باشی که یه دختر دیگه عین شما حسرت به دل نمیمونه وحس تازه عروسی رو لمس میکنه نه اینکه حسادت کنی

این یعنی بعدن پسره بزنه به نام دخترمون

خب بزنه

الان میفهمم نامزدم میگفت جلوی خانوادم نگو مهریه خونه میخوای من بعدا میزنم ب اسمت دلیلش چی بود!

تمام این توقعاتو همه ی خانواده دختر دارن اما کیه که عمل کنه نمونش حانواده شوهر من اولش با کلی وعده ا ...

خب دیگه منم میگم این توقعات چیز عجیبی نیست عادیه

والا خانواده شوهرمنم هیچکدوم رو انجام ندادن 

ببین استارتر خانواده شوهرمنم دقیقا همینجوری هستن خیلی خیلی خسیسن منم عین شما خرید بازار نداشتم حتی ...

چرا باهاش ازدواج کردی خب؟ تو نامزدی طرف رو میشناسن تو ک شناختی چرا موندی عزیزم؟

بابا طبیعیه میپرسن برا من رک تو جلسه خاستگاری درامدشو پرسیدن داراییشو چی داره خونه مغازه ماشین طب ...

طبیعی نیست

ما نپرسیدیم 

چون خودمون به اندازه کافی داشتیم که دارایی اون برامون مهم نبود

ثانیا میدونستیم کیو راه دادیم و حدودا چی داره

دیگه حساب بانکی پرسیدن اوج بیکلاسیه

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲
چرا باهاش ازدواج کردی خب؟ تو نامزدی طرف رو میشناسن تو ک شناختی چرا موندی عزیزم؟

من به خاطر پول ازدواج نکردم که به خاطر اون هم جدابشم عزیزم 

همسرم تا جایی که تونست سعی میکرد جبران کنه ولی خانوادش وظایفشون رو به جا نیاوردن که برامم مهم نیستن